Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czesc. Jestem allegrowiczem niemalze 20 lat. Glownie kupuje czasem sprzedawalem. Gdy funkcjonowaly komentarzy mialem 100/100pozytywow. Wystawilem nieorginalny zegarek na sprzedaz. Zgadzam sie wbrew regulaminowi. Co prawda nie twierdzilem ze to rolex a "jak rolex". Nie bylo slowa orginał itd. Byla to sprzedaz jednorazowa i incydentalna. Poprostu chec pozbycia sie nietrafionego przedmiotu. Przedmiot usunieto a po paru dniach konto zablokowane. Z tego co wnioskuje nieodwracalnie. Dzial bezpieczenstwa nie odpowiada na pytania. Kaze dostarczyc dowody zakupu iyd ze to orginal. Odpisalem im ze nie posiadam i od razu przyznalem jak na wstepnie ze to nie prginalny produkt. Kolejny raz przyznaje wbrew regulaminowi.
Jednak czy z racji dlugoletniej "wspolpracy" nie nalezy sie najpierw ostrzezenie?
Mialem smarta, monety, jakies wyzwania w toku
Zalozylem nowe konto by zaczac od zera i takze ja zablokowali. Bardzo prosze o pomoc lub jakies rady. Chyba ze nieodwracalna sprawa
Uokik ograniczanie konsumentowi dostepu do rynku ale już w sprzedaż sie nie baw bo jak masz nieoryginalny towar to piszesz to w opisie oferty
@piskorzdaniel jeśli dział bezpieczeństwa nałożył Ci dożywotnią blokadę, to nie ma odwołania, chyba, że pójdziesz do sądu i będziesz z nimi walczył
Zgadzam sie moja wina. Nie bede go wystawial niech lezy. Jednak czy nie powinno byc jakies ostrzezenie na poczatek. Nie bede sie sadzil. Szkoda czasu i pieniedzy. Teraz dostalem inof dot. drugiego konta ze jezeli chce takowe to musze uzyskac zgode allegro. Czy macie wiedze zy jest takowa szansa?
@piskorzdaniel Przykro mi, ale zasady są takie same dla wszystkich w kwestiach naruszeń i blokad. Kwestię blokady można wyjaśnić jedynie w prywatnej korespondencji mailowej z naszym działem bezpieczeństwa.
Jasne. Nie bardzo odpisuja. Oni na moje pytanie co dalej pisza prosze przeslac dokumenty potwierdzajace orginalnosc zakup itd. I tak w kolko
Jakby to byl bot.
Nie ma ostrzezenia i od razu wywalenie z platformy na amen?
Czy mod ma jakas wiedze czy taka zgodze na drugie konto moge uzyskac?
@piskorzdaniel jeśli nie odblokujesz tego konta, to każde nowe będzie blokowane, nawet jak będziesz kombinował i otworzysz na dane szwagra, to i tak znajdą powiązanie między kontami i jeszcze szwagier dostanie bana
Nie bede nic kombinowal..szkoda tylko ze to tak na ostro. Po tylu latach.. A dobrze wiemy ze ofert replik itd jest pelno. Trafilo na mnie trudno.
Jeszcze czekam na zgode na drugie konto z moja obietnica i oswiadczenie poprawy ale czarno to widze