Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na ten moment Top Ofeta allegro kompletnie ma się do czasu wysyłki. Liczy się tylko cena. Jak zwykle.
Konkurencja wrzuciła 12500 ofert w 2 tygodnie.
Ma wysyłkę 11-15 dni dostawy.
I mimo iż ma dostawę tak długą, konto z negatywami to nadal sprzedaje i wszystkie oferty są w TOP OFERCIE bo ma 1zł taniej niż ja. Mimo iż ja wysyłkę mam z dnia na dzień. !!!
@RODZINKOWO_PL celem wprowadzenia oznaczenia ,, supercena ,, jest tylko i wyłącznie wymuszenie konkurencji cenowej ,a dalej idąc zmniejszenie dopłat do programu ,, ceny ,, . Jesteś przedsiębiorcą więc zakładam ,że umiesz liczyć ...allegro też jest w tym dobre .
Przecież tu chodzi o klienta końcowego 🙂 Allegro czekamy na wypowiedź.
Cześć, @RODZINKOWO_PL. Dziękuję za Twoją wiadomość. Podczas wyboru Top oferty bierzemy pod uwagę wiele różnych czynników:
Podaj proszę przykładowe numery ofert, o których wspominasz - zarówno tą, która ma oznaczenie Top Oferta oraz Twoją, żebym mogła dokładnie zweryfikować wskazany przypadek.
Proszę o kontakt na PRIV
Cześć, @RODZINKOWO_PL. Jeśli nie chcesz podawać tych informacji na forum, to napisz przez formularz i podaj dane do weryfikacji zgłoszenia.
Numery ofert możesz podesłać również w wiadomości mailowej, na adres spolecznosc@allegro.com. W mailu podaj również link do tego wątku z Gadane.