Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj założyłem konto i nagle po paru godzinach cyk
Zawiesiliśmy Twoje konto z powodu naruszenia art. 8.7 Regulaminu Allegro. Zgodnie z nim użytkownik, którego działalność w serwisie została zawieszona, nie może zarejestrować nowego konta ani korzystać z innego bez naszej zgody.
Co to dla Ciebie oznacza
Usunęliśmy wszystkie wystawione oferty i anulowaliśmy oferty kupna złożone w licytacjach. Nałożyliśmy również czasowe opóźnienie wypłaty środków z Allegro Finanse do czasu dostarczenia towaru Kupującym (Regulamin Allegro załącznik 7a, art. 2.2. oraz załącznik 7b, art. 3.2.).
Twoje konto pozostanie zawieszone bezterminowo.
W przypadku wątpliwości skontaktuj się z nami, korzystając z formularza kontaktowego za pośrednictwem tego odnośnika.
Uwaga! Prosimy, nie używaj opcji „Odpowiedz”, ponieważ tak wysłana wiadomość do nas nie dotrze.
Czyli miałeś zawieszone konto a zarejestrowałeś nowe?
@Client:120525936 Pewnie miałeś wcześniej inne konto a na nim jakieś nierozwiązane sprawy - np. nieopłacone rachunki, nierozwiązaną reklamację itp. itd.
możliwe ale to tak z 5 lat temu, co mam teraz zrobić?
@Client:120525936 założ nowe konto ... tylko sprytnie .
@Client:120525936 No tak bo po 5 latach problem przestaje istnieć 😎
@Client:120525936 Nawet jeśli to było wiele lat temu problem trzeba wyjaśnić, załatwić. Jeśli były nierozliczone płatności to możliwe że nawet już się przedawniły, ale wyjasnić sprawę trzeba.
Wygląda na to że trafiłeś na czarną listę na Allegro i nie założysz żadnego konta dopóki nie posypiesz głowy popiołem i nie wykonasz pielgrzymki do Poznania, koniecznie na kolanach !!!