Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zablokowona mi ofertę numer: Oferta 11608958920 -
z powodu: Parametr EAN w Twojej ofercie jest przypisany do innego produktu w Katalogu.
blokowany parametr EAN to jest: 5909000884342.
Wykupiliśmy własne kody EAN i sprawdziłem w ofercie nie duplikują się one w żadnym innym moim produkcie, który wystawiłem na Allegro.
Blokujecie mi sprzedaż produktu po raz kolejny nie z mojej winy. Co mogę zrobić w takim przypadku?
Proszę o pomoc.
@maxxi_pl Postaram się wyjaśnić tę sytuację i wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko dostanę szczegółowe informacje w Twojej sprawie.
@maxxi_pl Ale zdjęli ci ofertę już wystawioną czy nie możesz wystawić w ogóle z tym eanem?
Zdjęto mi po raz drugi ofertę już wystawioną.
A jak ustawić ten ean? Chcę ustawić aukcję charytatywną i nie umiem tego zrobić 😞
@maemi kod EAN to unikalny kod produktu, który najczęściej jest podany na produkcie pod kodem kreskowym. W formularzu wystawiania wystarczy wpisać go tutaj:
Jeśli produkt jest już w katalogu, wystarczy wybrać go podczas wystawiania, a parametry w tym kod EAN podstawią się automatycznie. Jeśli to nie rozwiązuje Twojego problemu napisz proszę więcej, jaki to produkt, jaka kategoria i jak kod EAN, chętnie pomogę.
@maxxi_pl Spróbuj teraz proszę ponownie. Przenieślimy Twoją ofertę do właściwiej kategorii i teraz nie powinieneś mieć problemów z poprawnym połączeniem jej z produktem.