Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiam 7 sztuk jednego towaru, lecz różniącego się małymi szczegółami. W opisie proszę potencjalnego kupującego o podanie - oczywiście przez Allegro - którą sztukę chce, i czy jest dostępna (czy nr 1, 2 czy np. 7, itd). Jednak Wasze boty uznały mój opis za próbę kontaktu poza serwisem i blokują mi wystawienie tej oferty. Proszę o pomoc. Oferta: 18057339957.
@kenoko to jest normalne, w aukcji nie możesz proponować kontaktu, jak zerknie na to człowiek, to tylko potwierdzi działanie bota i aukcji nadal nie wznowisz
To jest nie prawda, jedni mogą inni nie. Zobacz to:
Realnie gostek dosłownie zrobił sobie licytację. Potem klienci latają od jednego do drugiego z pytaniem kto da wiecej za tę samą kwotę. W dodatku 3 różne serwery do jednego katalogu...
W zeszłym roku prosiłam moderację o sprawdzenie tego i podobno wszystko z ofertami gra...
Żeby było śmieszniej w tym roku wystawiałam bzd.etki z tej samej gry i robiąc katalog pomyliłam focie. Poprosiłam o zmianę. Dostałam odpowiedź, że w związku z tym iż towar jest zabroniony do sprzedaży to zdejmuje cały katalog xD
Uśmiałam się. Jaki zabroniony to nie konto tylko surowiec lub budynek. Sprzedaję już ponad 10 lat i nigdy jednej dyskusji czy negatywa od klienta nie miałam.
Nie mówiąc o tym, że jak to zgłaszałam to jakoś wtedy nielegalne nie było...
Czyli będzie tak jak im wygodniej....
@AnnaG-Antyki tutaj sprzedający sprytnie wykiwał boty😁 napisał" "przedstaw ją w polu wiadomość dla sprzedającego", a dla bota to jest czarna magia😉, ale jak by napisał "proszę się skontaktować ze sprzedającym", albo "napisz do nas", to boty by wychwyciły
Nie wykiwał tylko botów. W zeszłym roku prosiłam moderację o sprawdenie oferty i ich zdaniem jest wszystko ok. A mnie przyłażą klienci, którym on zaproponował lepszą cenę z pytaniami czy go przebijam, nawet smsy takie miałam... To jest cyrk. W sumie i tak mam to gdzieś, bo szybciej kupują niż produkuje xD Po prostu robię na innych serwerach. Ale sam fakt takich akcji denerwuje...
@AnnaG-Antyki Czy możesz podać numer tej oferty?
@w_kiwi chcesz, mówisz, już masz 😉 18038844331, a dodatkowo
@KOGIEL_T Dzięki! W takim razie działam 👀
I jak tam tam? Wnioskuję po milczeniu, że oferta jest zgodna z regulaminem. Czyli jak mi wczoraj gostek smsował, że jak dam więcej niż tamten (dawał 5.5) czyli 6k dyniek na jednym z jego serwerów x 10 paczek to mogę przyjąć? xD W końcu na Allegro z tych 3-ch serwerów i tak nie sprzedam... A mnie bez prowizji i tak na jedno wyjdzie... A tak na serio dziwną macie politykę. Tam gdzie nie trzeba to wszelki kontakt ucinacie, a tam gdzie kasa ucieka to od roku nic... Na pewno nie tylko do mnie latają takie propozycje wywołane przez przebijanie tego sprzedającego... Wasza strata. Może to nie jakieś kokosy ale kilkadziesiąt tysi obrotu wszyscy sprzedający na pewno mają z tej gierki w każdy ewent. I przede wszystkim są to klienci bezkonfliktowi. Oni nie kłócą się, niedyskutują, jak jest jakiś drobny problem to piszą zwykłą wiadomość i ogarnia się to w 10 min. Efekt spowodowany małymi czatami społecznymi i tym, że każdy opinie ma tylko jedną... Czyli macie prowizję bez problemów. A Wy tak sobie kolejnym pozwalacie zwiewać poza Allegro. Jeszcze 3 lata temu sama ich namawiałam do zakupów przez portal, bo niektórzy po prostu przychodzili z polecenia, teraz szczerze mówiąc zaczynam żałować tego....