Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dostałem email że płatność zakończona a na allegro nie widzę wpłaty
@LaFafik Czy możesz dodać zrzut ekranu wiadomości, jaką otrzymałeś? Jeśli środki nie trafiły na Twoje konto Allegro Finanse, to najprawdopodobniej wiadomość jest próbą oszustwa.
Dzień dobry,
W dniu dzisiejszym,tj.21.10.2024 sprzedałem pamięć RAM,kupujący wpłacił pieniądze a ja przygotowałem przedmiot do sprzedaży .Na stronie "Środkii historia operacji "zleciłem wypłatę środków.
Po kliknięciu "wypłać środki" ,kwota do wypłaty zniknęła ale już nie pokazała się w zestawieniu wypłat i nie otrzymałem majla z potwierdzeniem.Proszę o pomoc i ewentualne rady jak postępować.
U mnie to samo. Dwie wpłaty od kupujących, wypłaciłem pieniądze. Zero śladu w "środki i historia operacji" i nie dostałem maila z informacją o wypłacie środków.
@canada2002 @AutoJatne Mamy chwilowe problemy w tym zakresie, kwota sprzedaży pojawia się w sumie rachunku Allegro Finanse, środki można wypłacić, ale nie zostaje to odnotowane w historii.
Sprzedałem towar na Allegro lokalnie. Allegro przysłało maila w którym jest także informacja że towar został opłacony, zleciłem wypłatę środków i nie otrzymałem maila potwierdzającego, a w historii operacji nie ma żadnego śladu ani wpłaty ani wypłaty . Pozdrawiam JK
Zamówienie 897669c0-8f96-11ef-a608-fd5b8b7863c0 płatność zakończona w wpłaty na allegro brak
W niektórych bankach przelewy nie przechodzą w czasie rzeczywistym
Taki przelew idzie w większości chwilę ale może do końca następnego dnia roboczego.
Chodzi mi wpłatę dostałem wiadomość że płatność zakończona i na allegro też jest a środków nie ma
Tu nie masz: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji
a to sprzedaż na zwykłym Allegro czy Lokalne, a od kogo ta wiadomość ?
Zwykle allegro i nigdzie tego nie ma
Zaraz zjawi się moderacja to sprawdzi, oni widzą więcej. Ale nie masz kasy- nie wysyłasz.
Chyba jest jakiś problem dzisiaj, bo dane w historii operacji nie są aktualizowane. Przy zleceniu wypłaty dostępnych środków wyskoczył mi błąd, konto wyzerowane, a potwierdzenia wypłaty nie ma. Radzę poczekać do jutra 🙂
@w_kiwi od godziny 10 rano nie widać wpłat kupujących w historii operacji, mimo że zamówienia przychodzą i są opłacone bo saldo do wypłaty się zwiększa. Widać tylko pobrane środki w historii
Chyba po problemie bo właśnie wskoczyły środki na allegro
Ja dziś sprzedałem dwie rzeczy, dostałem maila, że zakupy opłacone. Wchodzę w zakładkę finanse i nie ma śladu po wpłatach i po moich wypłatach. Coś nie działa.
To nie próba oszustwa, tylko macie błąd w wyświetlaniu historii wpłat. Kilka osób pisze o tym samym problemie. Od godz. ok .12ej nie widać wpłat od Kupujących. Widoczne są tylko obciążenia salda. Przychodzą wiadomości od Allegro o wpłatach, zamówienia widoczne są ze statusem opłacone, ale nie ma śladu po wpłatach w historii (Środki i historia operacji). Może ktoś bystry pochyliłby się na tą awarią.
Mam ten sam problem. Mimo sprzedaży oraz opłaconych zakupów, srodki nie trafiaja na moje konto Allegro Finanse. W historii widzę wyłącznie opłaty pobrane przez Allegro (prowizje od sprzedaży itp.)