anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak kontaktu z allegro

k_c34
#8 Zapaleniec#

Chetnie do Moderatora

Dzien dobry.

Formularz kontaktowy do allegro od wielu dni nie dziala, wyskakuje wciaz bład, upss cos poszlo nie tak. Probowalam dziesiatki razy.

Jeden kupujacy mimo zwrotow na jego konto 138 i przez allegro protetc 90 ktore zrobilam w czw i pt, nie chce zamknac dyskusji, wyslalam wiele prósb.

Mam poblokowane konto.

Druga rzecz chcialabym aby allegro wyslalo do dwoch osob ktorym wlasnie zwrocilam na konto 138 oraz 78.99 pytanie o potwierdzenie czy zwrot otrzymali abym otrzymala zwrot prowizji dosc duzy od tych kwot. (Mam bankowe screeny z tych przelewow).

Moje środki payu stoją od kilku dni zapewne z powodu blokad, chcialabym aby byly odblokowane.

Skoro porobilam zwroty i opłacilam wszystkie zalegle opłaty od sprzedaży, chcialabym zdjecia tych obostrzeń.

Ja nie przeczytalam że sprzedawca allegro lokalnie ma 7dni na wysylke oraz ze sa jakies dyskusje gdzie jest 24g na odpowiedz.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@k_c34 Wszystkie sprawy związane z blokadą konta załatwisz wyłącznie przez formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt. Jeśli pojawia Ci się błąd, to spróbuj wyczyścić pliki cookies, sprawdź, czy korzystasz z najnowszej wersji przeglądarki lub sprawdź działanie w trybie incognito. 

Jeśli chodzi o zwroty, to czy przelewy zlecano przez Allegro Finanse? Jakie są numery tych zamówień? 

oznacz moderatorów