Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam problem z dodawaniem zdjęć z Samsunga s23 Ultra.
Zdjęcia są w Galerii i nie mam pojęcia jak skonfgurować Galerię żeby była możliwość ich dodania.
Tylko w allegro mam taki problem że nie mogę ich dodać.
@Compass_Parts Czy próbujesz wystawić ofertę z poziomu przeglądarki na telefonie? Jeśli nie, to z jakiej aplikacji korzystasz?
Tak próbuje wystawić z przeglądarki chrome.Proszę o pomoc jest to straszę uciążliwe
@Compass_Parts W ustawieniach swojego urządzenia musisz dać zgodę aplikacji Allegro na dostęp do zdjęć.
A czy przypadkiem problemem nie jest format zdjęć w jakich są zdjęcia w S23 ultra?jak to dostosować?
Ponadto nie w aplikacji dodaje tylko przez przeglądarkę.
@Compass_Parts Przykro mi, ale nie wiem jaki format zdjęć jest w Twoim telefonie. Zasady dla zdjęć w galerii na Allegro są takie:
Jeśli korzystasz z przeglądarki, to również sprawdź, czy Chrome ma zgodę na dostęp do galerii zdjęć w telefonie.
juz udzieliłem dostepu w dalszym ciągu jest to samo.
Aparat zapisuje w .heic Wszędzie nia ma problemu jedynie na allegro jest problem z dodawaniem tych fotek.
@Compass_Parts Formularz nie obsługuje formatu .heic, musisz przekonwertować grafikę na .jpg, .jpeg lub .png
@Compass_Parts masz link
https://tinyjpg.com/
przekonwertuj sobie na jpg przy okazji zmniejszy ich wielkość żeby się nie dodawały ruski rok
Ok rozwiązaniem jest poprostu zmiana w ustawieniach aparta na nierobienie zdjec w HEIC