anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak monet za wystawienie 1 ogłoszenia w terminie 18-19 stycznia 2024 na Allegro lokalnie

favorit91
#10 Popularyzator#

Witajcie, Była promocja że jak wystawię 18-19 stycznia br jedno ogłoszenie to otrzymam po 5 dniach 5 monet za jego wystawienie. Była to dodatkowa promocja dla poprzedniej promocji że za 3 ogłoszenia i 1 sprzedaż otrzymam 15 monet (pod koniec zeszłego roku)  - 15 monet otrzymałem niestety 5 monet nie otrzymałem.

Rozmawiałem na czacie z obsługą ale proszą mnie o link do tej promocji - niestety nie posiadam linku bo to mi wyskoczyło w powiadomieniach w aplikacji Allegro lokalnie.

Czy może mi ktoś pomóc w tym temacie ??

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@favorit91 Z tego co piszesz wynika, że pierwsza promocja to "Nietrafiony prezent 2023 - Zgarnij nawet 15 Monet za wystawienie 3 ogłoszeń oraz sprzedaż przynajmni...". Natomiast druga promocja była aktywna jedynie dla sprzedających, którzy spełnili warunki pierwszej i dotyczyła ekstra monet - regulamin jest tutaj

Możesz mi podać numer oferty, którą wystawiłeś w ramach drugiej promocji?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

favorit91
#10 Popularyzator#

@nat_not 

Wszystko się zgadza jak najbardziej - spełniłem warunki pierwszej promocji i drugiej dodatkowej równie - postaram się załączyć numer oferty wystawionej.
Niestety nie mogę znaleźć numeru oferty na Allegro lokalnie 🙄
Ogłoszenie wystawione z aplikacji mobilnej.

Przesyłam link do oferty którą wystawiłem między 18-19 stycznia - https://allegrolokalnie.pl/oferta/zabawka-jojo-jojo-ball

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@favorit91 Poprosiłam odpowiedni zespół o sprawdzenie dlaczego monety nie zostały Ci przyznane. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

favorit91
#10 Popularyzator#

@nat_not  super ! Dziękuję bardzo i czekam na kontakt. Pewnie to zwykłe niedopatrzenie bo już kiedyś też tak miałem.

oznacz moderatorów

favorit91
#10 Popularyzator#

@nat_not monety już do mnie trafiły - sprawa rozwiązana 😀

Dzięki za interwencję !

oznacz moderatorów