Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Taki błąd mamy od rana przy próbie nadania dowolnej przesyłki. To awaria inPostu/Allegro i musimy czekać na naprawę przez nich, czy coś na co możemy poradzić sami?
@get3d, podasz numer zamówienia, którego dotyczy ten komunikat?
Są to dwa zamówienia:
badd1280-5f31-11ed-a3ce-f7e27b2d2689
22e44ac0-5f81-11ed-b858-0b9eff7b61a5
@get3d, dziękuję. 🙂 Wygląda to na nieuregulowany rachunek u przewoźnika.
Jeśli chodzi o nas to sprawdziliśmy to i wszystkie faktury mamy opłacone. Czy może Pani podać jakieś bliższe szczegóły, ewentualnie z kim się kontaktować?
@get3d, musisz skontaktować się z InPost. 🙂
Dziękuję za pomoc.
Przepraszam, że nie zakładam nowego wątku. Mam ten sam problem
mój numer zamówienia:
717914d0-6801-11ed-98e8-59276f875b42
@matbau_com Czy masz uregulowane saldo/środki na koncie u przewoźnika InPost?
Ostatnia faktura z Inpost z 4 listopada z adnotacją Zapłacono (tu kwota faktury), Pozostaje do zapłaty: 0,00 PLN. Więc rozumiem, że faktura nie wymagała żadnych operacji z mojej strony.
@matbau_com Zweryfikowaliśmy tę sytuację. Błąd, jaki otrzymujemy, to "debt_collection", który wskazuje na jakąś zaległość u Przewoźnika. Skontaktuj się z InPost, żeby wyjaśnić tę sytuację 🙂
Witam mam ten sam problem
numer zamówienia
26f91890-98cd-11ed-aedd-15d999944c27 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@DziubuWyprawka Cześć. 🙂 Upewnij się proszę, że nie masz żadnych zaległości w InPost (opłacone wszystkie faktury), a także masz środki na saldzie.
Witam, mam ten sam problem, komunikat : "Brak odpowiedzi z API InPost. Przesyłka nie została zamówiona. Spróbuj ponownie za chwilę."
1 zamówienie SMART - 773aea70-a5ef-11ed-b5c7-edf34eee7631
2 zamówienie Allegro paczkomaty InPost - 2d4d8d90-a721-11ed-961a-1338cc262d97
W oby dwóch występuje ten sam błąd. I uprzedzając pytanie, na koncie impost ma wszystkie faktury opłacony, oraz konto mam doładowane.
@Pollava Konsultuję Twój przypadek. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
@Pollava Dostałam informację, że najprawdopodobniej kwota dostępna na koncie InPost jest za mała, żeby pokryć wysyłkę tych paczek. Sprawdź to proszę ponownie.
Witam mam taki sam problem oto numer przesyłki
70b9abb0-8087-11ed-9523-f5c326716d95
dZIEŃ DOBRY
mAM TEN SAM PROBLEM OD WCZORAJ:(
DZWONIŁA DO INPOSTU MÓWIŁI ŻE Z ICH STRONY WSZYSTKO JEST OK.
pROSZĘ O POMOC
@EltechTG Na czym dokładnie polega problem z nadaniem? Czy na ekranie widzisz jakiś komunikat? Podaj mi także proszę numer zamówienia, którego dotyczy ten problem.
Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę.
taki jest najpierw komunikat