Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Jestem nowym sprzedającym na allegro, na koncie firma. Mam problem taki, że nie dostałam pakietu powitalnego dla nowych sprzedawców. Wyczytałam warunki i przysługuje mi udział w tym pakiecie. Niestety na centrum zniżek nic się nie pojawiło. Pisałam o to do allegro i dostałam jedynie informację, że nie zaliczam się do promocji, ponieważ moje konto firma jest powiązanez innym kontem.
Nie ma takiej możliwości bo to moja pierwsza firma i nigdy wcześniej nie zakładałam konta firma na allegro.
Moja firma jest zarejestrowana na adres, pod którym jest zarejestrowana również inna firma, zupełnie inna, na inną osobę, inny NIP, regon - nie mam z nią nic wspólnego poza adresem. Czy to może być powód?
ad1. nie musisz zakładać nowych wątków
ad2. tak , Allegro wykrywa rożne powiązania, nawet jak twoja była żona miała firmę, to Tobie się nie należy, a jak jej zablokują konto, to z automatu ,masz blokadę. taka permanentna inwigilacja😋
Kurcze trochę słabo, nie wiem co w tej sytuacji zrobić, a Allegro nie jest za bardzo pomocne i cały czas jest jedna odpowiedź o powiązaniu tych dwóch kont, mimo iż są dwa różne Nipy i właściciel firmy