Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam minusowe punkty za wysyłkę i te które były wysłane na czas nie są liczone do jakości sprzedaży. Przesyłki były wysyłane na czas ale nie posiadałem smart więc wysylalem je samodzielnie i dodawałem numer przesyłki do zamówienia . Teraz nie moge mieć smart ponieważ jestem poniżej poziomu neutralnego chociaż zamówienia były wysyłane na czas. Kupujący dostają powiadomienie ze wysyłka jest opóźniona, a przesyłki przychodzą na czas. Czy można rozwiązać ten problem? Ponieważ cały czas dostaje minusowe punkty i nigdy w ten sposób nie wejdę powyżej neutralnego poziomu, pozdrawiam
Cześć, @Handbjerg_. Aby przesyłki poprawnie zliczały się do Twoich statystyk, musisz przestrzegać poniższych kroków:
Listę zintegrowanych przewoźników oraz szczegóły nadań znajdziesz w tym artykule.
Dziękuję za odpowiedź, korzystałem zawsze z InPost. Tylko teraz pytanie co z punktami ujemnymi jeżeli przesyłki były na czas.
@Handbjerg_, z jakiego dokładnie narzędzia korzystałeś przy generowaniu etykiet? Czy podczas tworzenia przesyłek poprawnie przekazywałeś maskowane adresy mailowe z zamówień?
Na stronie impostu
Pisałem zawsze allegromail użytkownika który zakupił
Czyli nic z tym nie można zrobić w takim razie ?
Cześć @Handbjerg_, dziękuje za informacje, które przekazałeś. Konsultujemy Twoją sprawę z odpowiednim zespołem i wrócimy jak tylko otrzymamy więcej szczegółów.
Cześć @Handbjerg_, wracam z odpowiedzią.
Po kontakcie z przewoźnikiem otrzymaliśmy informację, że w sposobie nadawania paczek pojawiały się błędy. Dla przykładu:
Przy nadawaniu paczek InPost należy zwrócić uwagę, czy używamy serwis Allegro. Jeśli posiadasz dodatkowe pytania w tej sprawie, to należałoby skontaktować się bezpośrednio z InPost 🙂
Alternatywnie, zachęcam do skorzystania z Wysyłam z Allegro, dzięki temu będziemy mogli bezpośrednio pomóc.
Pytanie jaką opcję wysyłki wybrał kupujący, a jaką wysłałeś. "Allegro Paczkomaty Inpost" i "Inpost Paczkomaty", to dwie różne usługi.