Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, Zaczynamy sprzedaż na koncie firmowym, zostaliśmy już pozytywnie zweryfikowani, ale mimo upływu tygodnia nie mamy aktywowanego Pakietu Powitalnego. W regulaminie w pkt. 4 jest mowa o 2 dniach. Podczas kontaktu z Allegro otrzymuję tylko ogólnikową odpowiedź: Sprawę konsultujemy z działem eksperckim i na tym koniec. Tak jest już od kilku dni. Przez to zwlekamy z rozpoczęciem sprzedaży, chociaż mamy już przygotowane oferty. Co powinniśmy zrobić? Nie rozumiem w czym jest problem?
Ty nie rozumiesz w czym problem, ja tym bardziej, ba, ekspercki dział Allegro nie rozumie 🙂
Witamy na Allegro
@Battler_Polska jak znam życie, to dział ekspercki wykrył jakieś powiązania z Twoim kontem i teraz muszą sprawdzić, czy aby na pewno należy Ci się pakiet powitalny😉
Jestem właścicielem JDG i od lat sprzedaję na Allegro, ale w całkiem innej branży. Nie dawno nabyłem udziały w Spółce z o.o. która ma osobowość prawną, KRS, NIP i istnieje już kilka lat. Spółka nigdy nie miała konta na Allegro, więc konto zostało pozytywnie zweryfikowane. To Spółka prawa handlowego osobny byt i niezależny podmiot. Zgodnie z regulaminem pkt. 11, nie powinna podlegać wykluczeniu z tego programu.
@Battler_Polska dzisiaj powinien pojawić się u Ciebie pakiet powitalny. Jeśli do końca dnia go nie otrzymasz, to daj proszę znać. 😊