Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy po tych wczorajszych pracach serwisowych Inpost nie będzie już potwierdzał na maila nadania przesyłek w paczkomacie? Nadałem dziś przez paczkomat kilka przesyłek, a potwierdzeń brak. Folder Spam też pusty. Całe szczęście, że pojawiły się w śledzeniu bo już się delikatnie przestraszyłem, iż zupełnie nie zostały przez paczkomat zarejestrowane.
@Gordon_B_2015 Cześć. Czy mogę Cię prosić o podanie numerów tych przesyłek?
Proszę uprzejmie:
626110229242677112626458
626110229215727115121386
626110129211041112770236
Jak wcześniej napisałem - śledzenie je widzi, w managerze również są prawidłowo identyfikowane jako umieszczone w paczkomacie. Szkoda tylko, że nie otrzymałem na maila jakichkolwiek potwierdzeń ich nadania, tak jak było dotychczas.
Nadawałem przesyłki wczoraj po pracach serwisowych.Powiadomienie na maila dotarło normalnie.Zerknij czy na etykiecie miałeś zaznaczony adres e'mail.Kiedyś była sytuacja, że nadając przesyłki do paczkomatu jakimś cudem serwis InPost nie zaznaczył adresu e'mail i wtedy powiadomienia też nie dotarły.
@ART_FOTOMail jest podany na wszystkich etykietach. Najwidoczniej coś im tam nie zatrybiło.
@Gordon_B_2015 I rzeczywiście dzisiaj coś nie działa.Nadałem przesyłki i powiadomień brak.
Dzień dobry,
@Gordon_B_2015
uprzejmie informuję, że powiadomienia mailowe dotyczące nadania wymienionych paczek zostały wysłane na adres mailowy Nadawcy przypisany do przesyłek, według informacji w systemie.
Proszę o weryfikację wszystkich folderów na poczcie (również typu spam/oferty), a w przypadku gry nie odnajdzie Pan nadal powiadomień, proszę o prywatną wiadomość na pomoc@inpost.pl z opisem zgłoszenia.
@InPostNiestety, w żadnym folderze tych powiadomień nie ma. W piątek jeszcze szczęśliwie dotarły, a dziś (po pracach serwisowych) przestały docierać. I jak widzę, nie jestem w tym osamotniony. @ART_FOTO również zauważył ten problem. Dla informacji - korzystam z poczty na wp.pl.
Około 13-tej coś nowego "wrzucę" do paczkomatu to sprawdzimy czy coś się zmieniło.
@InPost U mnie już działa. Wysłałem 4 przesyłki i otrzymałem do nich wszystkie potwierdzenia. Oczywiście te "poranne" uleciały gdzieś w kosmos...
Także kiedyś tak miałem powiadomienie przyszło dopiero jak przesyłka dotarła do nadawcy.
To samo. przesyłka nadana około 9 rano w Punkcie potwierdzenia na email nie miała. Przesyłka nadana pół godziny temu w paczkomacie już miała.
@kaliszaneczka-x podaj proszę numer przesyłki, dla której nie otrzymałaś powiadomienia.