Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam mam pytanie ile trwa weryfikacja konta payu ponieważ minelo już trochę czasu odkad zrobiłem opłatę aktywacyjna a nadal weryfikacja, z góry dziękuję
@zatoraczek91 Taka weryfikacja trwa 3 dni, oczywiście wszystkie dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same. Dopytaj tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb
tak wiem czytałem czytałem regulamin aczkolwiek z tego co czytam jednym po godzinie konto zostaje zweryfikowane innym dłużej niż 3dni
@zatoraczek91 sprawdziłam to. Twoje środki są na saldzie operatora PayU, a weryfikację robiłeś dla operatora Przelewy24.
Wejdź proszę tutaj i w części poświęconej operatorowi PayU wybierz "przejdź do banku". Następnie wykonaj przelew weryfikacyjny, weryfikacja w przypadku tego operatora może zająć do trzech dni roboczych jak wskazał @LEW433 🙂
dokonałem weryfikacji payu w ten sam dzien co przelewy24
@zatoraczek91 przykro mi, ale nie ma takiej informacji w systemie, być może masz na myśli przelew aktywacyjny.
Bardzo proszę o ponowne wykonanie przelewu weryfikacyjnego. Bez tego kroku aktywacja wypłat nie będzie możliwa.