anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak produktu/producenta

i-sport
#1 Nowicjusz

Witam, chciałem dodać Kurtkę firmy Endura o EAN 5055939995427, niestety nie znajduje takiego produktu. Problem zaczyna się keidy chce dodać produkt to nie znajduje mi producenta Endura. Mimo, że mam już wystawione sporo produktów tego producenta. Nawet kurtka o kodzie E9171 czyli ta którą chce dodać tylko w innych kolorach i rozmiarach jest dostępna. Co powinienem zrobić w tej sytuacji?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @i-sport. Proszę, podeślij zrzuty ekranu z formularza wystawiania oferty (z listą parametrów, które próbujesz uzupełnić) oraz dokładną kategorię, w której chcesz wystawić produkt.  
Ważne, aby na zrzucie był widoczny cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki. 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

i-sport
#1 Nowicjusz

1.PNG2.PNG

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@i-sport, kurtki tej marki wystawiałeś wcześniej w kategorii Sport i turystyka. Teraz próbujesz wystawić ofertę w kategorii Moda, gdzie wartość ''Endura'' nie jest jeszcze dostępna w słowniku parametru ''Marka''. 

Proszę, zgłoś sugestię dodania tej marki do słownika przez opcję Brakuje odpowiedniego wyboru? Zaproponuj brakującą nazwę (znajdziesz ją od razu pod okienkiem z marką do wyboru). 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów