Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Nie mam umowy własnej z Pocztą Polską, ale mam tego przewoźnika w Apaczce. Czy mogę przez Apaczkę nadać zamówienie z Allegro i wpisać numery przesyłki w Sales Center?
Pozdrawiam KDM100.pl
Możesz, ale jak chcesz nadawać w ramach Allegro Smart przez Paczkę, to musisz mieć aktywną usługę Apaczka Smart.
Jeszcze raz, bo tu chyba jest literówka :
"nadawać w ramach Allegro Smart przez Paczkę"
Proszę jeszcze sprawdzić moją Jakość Sprzedaży i powiedzieć mi dlaczego z Super spadła do Dobry jeśli sprzedaż prowadzę jak się należy ?
Tak, to literówka. Miało być "nadawać w ramach Allegro Smart przez Apaczkę."
A i nie musisz uzupełniać numerów ręcznie. Apaczka ma integrację z Allegro (w dwie strony).
A jeśli nie mam aktywnej Apaczka Smart to mogę zrobić tak napisałam - wpisać ręcznie dane klienta i wpisać numery w Sales Center?
Chodzi mi o to, że klient już kupił i nie mam czasu na czekanie z podpisaniem umów i uzupełnianiem integracji Apaczki.
Podzwoniłam gdzie trzeba i już wiem.
By wysłać paczkę Allegro Smart przez Pocztę Polską instytucją Apaczka muszę mieć integrację, która będzie mnie kosztować 9 zł miesięcznie niezależnie od ilości lub braku przesyłek. A że to pojedyncza sprawa to mi się nie opłaca płacić 9 zł.
Nie mam jeszcze podpisanej umowy z PP by wysłać paczkę do klienta w ramach Allegro Smart.
Jak zrealizować w takim razie to zlecenie ?
@KDM100pl przejdź proszę do zamówienia, będziesz mogła z tego miejsca pobrać etykietę (bez umowy z Pocztą Polską). Kwestię spadku jakości sprzedaży weryfikuję.
Te 9 zł to i tak dość tanio. Masz w tym pełną integrację wysyłek w ramach Smarta, bez względu na przewoźnika. Do tego nie musisz mieć własnych umów, np. na przesyłki pobraniowe.
Zrób sobie porównanie cen przesyłek w Apaczce i bezpośrednio u przewoźników.
ps. Możesz wziąć usługę na darmowy test. Pierwsze 14 dni jest za darmo (tylko trzeba pamiętać o wyłączeniu pakietu przed upływem terminu).