Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zauważyliśmy że mimo starannego podejścia do wystawianej oferty, wyświetleń nie ma prawie w ogóle.
Czy jest to zależne od tego że nie mamy żadnej włączonej promocji?
Te wyświetlenia to pic na wodę. W mojej aukcji gdzie mam 19 ofert kupna mam 113 wyświetleń. Czy to dużo ? Jakoś nie chce mi się wierzyć że portal taki jak allegro gdzie miesięcznie odwiedza go 20 milionów osób oferta promowana ma tylko 113 wyświetleń. To jest kpina. Ja obstawiam że te wyświetlenia nie są liczona przez 30 dni, a np. przez 3 dni max specjalnie to zrobione aby sprzedawca ładował kasę w promowanie bo jak mała liczba wyświetleń to trzeba promować takie jest celowe działanie allegro wg mnie. Jakby pokazywali że aukcja ma 20 tysięcy odsłon to nikt by nie korzystał z opcji płatnego promowania. A tak wyświetleń jest bardzo mało to większość sprzedawców promuje oferty aby odsłon było więcej. Zadzwoń do swoich znajomych aby weszli na twoją aukcję w ciągu jednego dnia z różnych miejsc aby było inne IP komputera i sprawdź czy wyświetlenia się zmieniły. Obstawiam też drugi wariant że allegro wyświetla odsłony ucinając dwie pierwsze liczby. Jak ktoś ma 150 wyświetleń to allegro pokaże 0 ale jak już nabije 1247 wyświetleń to allegro pokaże 47 wejść. To by tłumaczyło tak małą liczbę wyświetleń oferty na portalu który ma 20 milionów osób przeglądających miesięcznie.
@FotoDrukGrafika zobacz, ja mam 81 wizyt, a 116 kupujących mnie lubi 😁, wychodzi na to, że więcej kupujących mnie lubi niż odwiedziło moją aukcję😉
Witam.
Nie twierdzę, że Allegro nie manipuluje "ilością wizyt w ofercie", ale różnica pomiędzy ulubionymi a wizytami na korzyść tych pierwszych tego nie dowodzi.
Mam kilkanaście kont. Z każdego konta obserwuję poczynania jednego sprzedawcy oferującego interesujące mnie produkty i dodaję je do ulubionych wchodząc w listę ofert danego sprzedawcy. Mam dodane tysiące produktów do ulubionych a 95% z nich nigdy nie obejrzałem, bo nie miałem takiej potrzeby - produkty znam, a interesuje mnie jedynie za ile i po jakim czasie się sprzedały.
Założę się że nie jestem wyjątkiem.
Poza takimi "obserwatorami rynku" jak ja, są jeszcze inni użytkownicy, szczególnie ci korzystający ze smartfonów, którzy dodają do ulubionych, a nawet kupują przedmioty nie wnikając w szczegóły oferty, bo "szkoda im czasu" na jej przeglądanie, czy nie potrafią "przeczytać tekstu ze zrozumieniem" i sobie to zagłębianie w szczegóły odpuszczają...
Pozdrawiam. Marek.
Bo to z ostatnich 30 dni wizyty tak samo jak kupionych.
@Client:44052296 prawdę mówiąc nigdy się nie interesowałem ich statystykami, ale wygląda to na kolejną manipulacje, bo wizyty są z ostatnich 30 dni, a polubienia są z ostatnich 60 dni i wszystko podane w jednym zestawieniu😉