anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak wypłaty

MAMY ROZWIĄZANIE!
donieckiii
#8 Zapaleniec#

Dnia 28.10 miałem 3 zamówienia na Allegro od 3 różnych klientów . W historii operacji widnieją tylko wpłaty za 2 zamówienia i nie ma wpisanej wpłaty od trzeciego klienta na kwotę 670 zł ??? Koszyk opłacony wysyłka zrealizowana a kasy nie widać …  ? Wie ktoś o co może chodzić 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
LEW433
#21 Demiurg#

Nie wiemy, zakup za pobraniem?

oznacz moderatorów
donieckiii
#8 Zapaleniec#

Nie mam opcji pobrania , koszyk jest opłacony i mogę zwrócić wpłatę 

oznacz moderatorów
Halfrunt
#20 Guru#

Jeśli klient nie zapłacił to nie wysyłasz mu - to proste. Może w ogóle już nie wpłacić, chyba że była to opcja za pobraniem, musisz sprawdzić. 

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@donieckiii status zamówienia masz opłacony?

Może to ta odroczona płatność PragmaGO

oznacz moderatorów
donieckiii
#8 Zapaleniec#

Tak status zamówienia świeci się na zielono i opłacony , dodam tylko że produkt wystawiony był z wysyłką 14 dni jednak wysłałem go praktycznie odrazu .

oznacz moderatorów
Halfrunt
#20 Guru#

Sprawdź jaki wybrany został sposób zapłaty przez klienta, jeśli PragmaGO to kiedyś tak było, że kwotę przelewali bezpośrednio na Twoje konto, ale mieli to zmienić. Zwróć też uwagę na historię wpłat i pobranych różnych prowizji - może łączna kwota za pozostałą sprzedaż zeżarło z wpływów akurat tyle. 

oznacz moderatorów
donieckiii
#8 Zapaleniec#

Dobra wszystko się wyjaśniło srodki  leżą w sekcji oczekujące …. Jeżeli podajemy wysyłkę dłuższą niż 10 dni kalendarzowych to alegro wstrzymuje wypłatę środków od kilkunastu do max 45 dni 😕 więc kiedyś je zobaczę hah dzięki wszystkim za pomoc 

oznacz moderatorów