Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Prosze o pomoc ,dlaczego tak sie dzieje, dlaczego allegro nie pisze wprosty o co chodzi tylko wszyscy musimy pisac do kogoś i sprawdzac co sie stało. ? Prosze o informacje kiedy bede mogł wypłacic srodki oraz dlaczego jest szary pasek?
Weryfikacja konta do wypłat była ... A?
tak juz dawno, wczoraj robiłem normalnie przelew z allegro do banku
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ pewnie se przypomnieli ,że brakuje jakiś danych
to powinno od razu działac - Informacja co sie stało i dlaczego ...a teraz musze sam znalesć problem ...moja prowizje to chcą od razu i nie bylo problemu , ale moja kase wstrzymuja bo maja niedoskonały system ...tylko dlaczego moim lub naszym "kosztem" stresem ...to powinni dawno zmienic ...widze ze nie jestem jedyny z tym samym problemem
nie wiem dziwne to wszystko jest ...właczyli teraz i działa .......a ja dalej sie pytam po co ten sterss ludziom robic i to bez wyjasnienia dlaczego i poco ?
@Ksatrya Być może to były chwilowe problemy. Nie widzę żadnych ograniczeń na Twoim koncie.
No właśnie nie ma ograniczeń, a jednak pojawił się niepotrzebny stress. Pomimo wszystko dziękuję wszystkim za wsparcie i szybkie odpowiedzi 🙏😊