anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

mam szary przycisk od wypłat PayU i nie mogę wypłacić pieniędzy

Ksatrya
#8 Zapaleniec#

Prosze o pomoc ,dlaczego tak sie dzieje, dlaczego allegro nie pisze wprosty o co chodzi tylko wszyscy musimy pisac do kogoś i sprawdzac co sie stało. ? Prosze o informacje kiedy bede mogł wypłacic srodki oraz dlaczego jest szary pasek?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

mdrogeria
#21 Demiurg#

Weryfikacja konta do wypłat była ... A?

oznacz moderatorów

Ksatrya
#8 Zapaleniec#

tak juz dawno, wczoraj robiłem normalnie przelew z allegro do banku

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  pewnie se przypomnieli ,że brakuje jakiś danych

oznacz moderatorów

Ksatrya
#8 Zapaleniec#

to powinno od razu działac - Informacja co sie stało i dlaczego ...a teraz musze sam znalesć problem ...moja prowizje to chcą od razu  i nie bylo  problemu , ale moja kase wstrzymuja bo maja niedoskonały system ...tylko dlaczego moim lub naszym "kosztem" stresem ...to powinni dawno zmienic ...widze ze nie jestem jedyny z tym samym problemem

oznacz moderatorów

Ksatrya
#8 Zapaleniec#

nie wiem dziwne to wszystko jest ...właczyli teraz i działa .......a ja dalej sie pytam po co ten sterss ludziom robic i to bez wyjasnienia dlaczego i poco ?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Ksatrya Być może to były chwilowe problemy. Nie widzę żadnych ograniczeń na Twoim koncie. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Ksatrya
#8 Zapaleniec#

No właśnie nie ma ograniczeń, a jednak pojawił się niepotrzebny stress. Pomimo wszystko dziękuję wszystkim za wsparcie i szybkie odpowiedzi 🙏😊

oznacz moderatorów