Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Allegro prosi o uzupełnienie marki produktu, co mam zrobić jeśli nie ma właściwej ? nie da się dopisać....
Macie też taki problem ? Może ktoś już to rozwiązał ?
@NowoczesneFirany chodzi o listę wyboru? Jeśli tak, to tam zawsze jest opcja "inny", "inna", "inna marka" - występują różne odmiany, ale to to samo. I dopiero jak to wybierzesz, to wyskoczy ci dodatkowe pole na ręczne wpisanie twojej marki.
Wiem zgadza się, uzupełniłem ale mimo to allegro chce teraz żebym wybrał markę z jego listy... i piszą że jest to obowiązkowe.....
@NowoczesneFirany prawdopodobnie jeżeli oznaczasz markę „inna”, to musisz dopisać jaka to marka
@Agent051 nie no, kłopot w tym, że pani uzupełniła, ale allegro nadal coś krzyczy. tylko niestety nie widzę screenów, to nie wiem, co
Okazało się że jest opcja "Inna" no oczywiście na samym końcu nie alfabetycznie.. ale to szczegół.. ale mimo iż zaznaczę inna nie mogę nic wpisać....
a niby czemu towar ma być inny ???? skoro jest to Polska marka może nie szałowo popularna ale jest...
@NowoczesneFirany Podaj nazwę marki, którą chciałaś wybrać, a także pełną ścieżkę kategorii, w której miałaby zostać dodana. Sprawdzę czy możemy pomóc w tej sprawie.