Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę kupić ten przyrząd do rozciągania nóg, ponieważ nigdzie nie ma tak tanio jak u tego sprzedawcy. Dochodzi jeszcze opłata 39 zł za wysyłkę:
https://allegro.pl/oferta/profesjonalna-maszyna-do-rozciagania-nog-szpagat-czarny-14568621743#
Ten sprzedawca ma ponad 25.000 ofert i zero komentarzy.
Dane firmy też dziwne:
yangquanbinhuishangmaoyouxiangongsi
shanxishengyangquanshijiaoquhedizhenhedicunhexiejiayuan449haodishang
045000 yangquanshi
Raczej nie ryzykować?
I wysyłka z Chin? Ja bym nie ryzykował, nie wiesz czy przyjedzie co ma być zwrot do Chin drogi a wręcz czasem nie opłacalny.
Tak, z Chin
Ja bym nie ryzykował, nie wiesz czy przyjedzie co ma być zwrot do Chin drogi a wręcz czasem nie opłacalny.
Na Allegro jest mniej niż miesiąc. Poczekamy, zobaczymy. Może komentarze się pojawią. 🙂
To poczekaj ale może pojawi się ktoś z kraju, nawet jakby był trochę droższy to lepiej tu kupić.
Znalazłam taki sam przedmiot, tyle że wysyłka z Niemiec i są prawie same pozytywne komentarze. Cena przedmiotu 450 zł. Chyba tu kupię:
https://allegro.pl/oferta/przyrzad-do-rozciagania-nog-szpagat-joga-13659852549
@CHECINIAKI Wysyłka z Niemiec ale to nadal jakiś Chiński sprzedawca. Adres do zwrotów i reklamacji również jest w Niemczech.
Zastanów się dwa razy nad tym zakupem bo czasem warto trochę dopłacić i kupić towar lepszej jakości niż się potem wkurzać nad chińskim 'szajsem'.
Wygląda jak urządzenie, które jeżeli jest źle zrobione to może zrobić krzywdę użytkownikowi. Zastanów się jeszcze raz, może lepiej poszukać czegoś z bardziej wiarygodnego źródła niż nieznany chiński sprzedawca.
Raczej nie ryzykować. Ale inna strona tego medalu: ja rozumiem korzystanie z takich urządzeń pod kontrolą i opieką rehabilitanta ale samemu? Jak patrzę na te obrazki to można więcej nie wstać po takim ćwiczeniu
Od dawna chcę to kupić, jest przecież regulowany, jest kierownica. Na siłę nie będę ciągnęła :))
To pewnie jest jeden z takich sprzedawców, którzy kopiują jak leci tysiące ofert z allegro i dają cenę o 70% niższą. Zgarnie kasę, towaru nie wyśle (bo go nie ma) i tyle go widzieli. Allegro zwróci kasę z allegro protect, ale szkoda czasu.
Gorzej jak coś wyśle tylko nie to co było w ofercie . Reklamacja ,odsyłanie to są prawdziwe kłopoty dla kupującego przy takich transakcjach .