Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A jakie masz teraz konto? ze zwykłego możesz zamienić na firmowe, odwrotu nie ma już.
tyle to ja wiem. Problem w tym ,ze mam obecnie nie splacone raty w allegro pay. Dopoki ich nie splace i tego nie zamknę, nie mam mozliwosci przekształcenia konta. Nie miałem o tym pojęcia. Tak wiec jutro moje aukcje zapewne znikna. Pytanie, czy zostaną zakonczone czy usunięte??
@mixx76 A po kiego uparłeś się przekształcać konto? Załóż sobie nowe konto firmowe, a prywatne zostaw, będzie potrzebne. Z konta firmowego nawet skarpetek sobie prywatnie nie powinieneś kupować, bo na firmowym nie jesteś traktowany jako konsument masz na przykład ograniczony zwrot.
Od nowa wystawiac kilkaset aukcji na nowym koncie....średnio....Od 2 dni nie moge doczekac sie odpowiedzie na moje pytanie ..Czy moje aukcje zostaną usunięte czy tyko zakonczone??
Rozumiem, na starym koncie przyjemniej się wystawia kilkaset aukcji, ale może jeszcze nie zamkną?
Łatwiej chyba przenięść z jednego konta na drugie niż wszystko pisać od nowa.
Proszę o odp. na moje pytanie. Nie moge przeniesc na konto firmowe
@mixx76 Przekształcenie konta zwykłego na firmowe nie powoduje usunięcia ofert. Jeśli Twoje oferty jutro się kończą, będziesz mieć do nich dostęp w zakładkach Allegro.
Ale ja na dzien dzisiejszy go nie moge przekształcic, bo nie mam zamkniętego allegro pay.W tym jest problem
Czy moje pytanie jest naprawdę tak trudne ze od 2 dni kilku moderatorów nie jest w stanie mi odpowiedziec??
@mixx76 Mogę mówić tylko za siebie - nie rozumiem o co Ci dokładnie chodzi. Czy chodzi Ci o to, że jutro zaczyna się nowy miesiąc i dlatego obawiasz się zakończenia ofert? Widzę, że w zeszłym miesiącu miałeś finansową blokadę sprzedaży. Taka blokada powoduje, że nie można wystawiać nowych towarów na sprzedaż, ale nie kasuje trwających ofert. Jeśli chcesz uniknąć blokady, musisz płacić w terminie rachunki za korzystanie z Allegro.
w ogóle nie w tym rzecz...ehhh
Po pierwsze nie przekształcisz konta prywatnego na firmowe, jeżeli masz aktywne Allegro Pay. Nie ma tu znaczenia czy masz jakieś raty do spłaty, liczy się samo posiadanie na koncie aktywnej usługi Allegro Pay.
A co do aukcji, to jak masz je do dzisiaj, to zakończą się one bez względu na to czy przekształcisz konto na firmowe, czy nie. Jeżeli ich nie wznowisz, to zostaną usunięte po 60 dniach.