Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chce przekształcić swoje konto prywatnego na firmowe, niestety nigdzie nie mogę tego zrobić. W Google wyszukałem info o tym, żeby spróbować w zakładce środki I historia operacji, alw wyskakuje jedynie informacja zachęcają do zrobienia tego, ale ma możliwości w to wejść. Szukałem już chyba wszędzie, komunikaty również żadne mi się nie wyświetlają.
Podobno tylko przy jdg można. Ale szczerze to lepiej sobie załóż nowe, bo nie zmienisz tego z powrotem. A kwestii do przemyślenia jest sporo.
1. Jak masz własny login, a nie typu klient to już nie zmienisz.
2. Na prywatnym paczkomat w odpowiedniej cenie i wysyłasz smart. Na firmowym głowa Cię rozboli gdy spróbujesz to ogarnąć, a na koniec skończysz z negatywami za cudze błędy.
3. Sądząc po postach częste problemy z weryfikacja kont. Zakładając nowe, nie uziemiasz starego konta.
4. Jeśli sprzedajesz też na lokalnym to od 2go grudnia jako firma tam nic nie sprzedasz, tylko prywatne.
Pewnie jeszcze sporo przeoczyłam...
Cześć, @For__Human. Instrukcję zmiany konta a prywatnego na firmowe znajdziesz w tym artykule. Daj znać, jeśli napotkasz jakikolwiek problem przy próbie zmiany danych.