anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chwilowe zawieszenie konta, dlaczego nie widzę zamieszczonej wcześniej oferty sprzedaży?

fazy1074
#1 Nowicjusz#
Dzień dobry,  moje konto zostało chwilowo zawieszone ze względów bezpieczeństwa w celu konieczność dodatkowej weryfikacji. Po przeprowadzonej weryfikacji otrzymałem informację, że konto zostało odblokowane.

Miałem zamieszczoną jedną ofertę sprzedaży - Thermomix w ilości 2 szt

Uprzejmie proszę o informację dlaczego  nie widzę zamieszczonej  oferty sprzedaży z drugim - niesprzedanym Thermomixem, wystawiłem 2 szt , 1 szt. sprzedałem więc oferta powinna być widoczna, poniosłem koszty m.in. związane z uregulowaniem opłat: za wyróżnienie za 10 dni  w kwocie 19,90 zł. i za promowanie na stronie działu 29,90 zł. i nie wiem co teraz mam zrobić ponownie zamieścić przedmiot i ponosić te same koszty? Proszę o odpowiedź.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @fazy1074. Skonsultuję to z dedykowanym zespołem i niedługo wrócę do Ciebie z wyjaśnieniami.  

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Hej @fazy1074, opłaty związane z promowaniem i wyróżnieniem zostały już zwrócone. Kwota zwrotu jest proporcjonalna do niewykorzystanego czasu trwania wyróżnienia i promowania w ofercie.
Oferta została zakończona w ramach działań naszego zespołu bezpieczeństwa. Jeśli chcesz, aby oferta była znów aktywna, to powinieneś ponownie ją wystawiać. 

oznacz moderatorów