Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dyskusja:
"Opis problemu: Dzień dobry. Nie otrzymałam zamówienia. Paczka nadal znajduje się w urzędzie poczty na której była nadana"
Szanonwna Pani, wybrana forma dostawy to 3-5 dni roboczych zgodnie z opisem usługi na allegro. Brak zmieniających się statusów to jakiś błąd w systemie poczty ( zapewne ) - miewałem już takie przypadki. Jeśli zależy na czasie to polecam ponowić zamówienie i wybrać allegroOne BOX lub Paczkomat. Nadmiarową sztukę można zwrócić za darmo i odzyskać pieniądze.
Mineło 5 dni roboczych a paczki nadal nie ma Jeśli nie dostanę jej w poniedziałek zgłosze sprawę do allegro i wystawie negatywną opinię.
Ja już nie mam siły do takich ludzi...
@Health___Beauty bym jej coś takiego odpisał że trafiłaby ją apopleksja na miejscu ale dostałbym permabana. Wyznacz jej termin odbioru i jak nie odbierze to zutylizuj z protokołem.
@az1rael też tak chciałam ale wiadomo - są inne standardy dla kupujących, a inne dla sprzedawców. Zgłosiłam sprawę do Allegro, po tym tekście stwierdzili że nic jej nie zrobią ale dalej Pani nazwała mnie oszustką więc sprawa trafiła do działu bezpieczeństwa.
@Health___Beauty "Zgodnie z Pani propozycją idę się **piiip**olić i jednocześnie czekam na środki na odesłanie kremu."
@Health___Beauty Przecież wiemy że są ludzie i "wynalazki", nie czytała -możliwe o braku zwrotu, próbowała kłamać - obrzydliwe ale to nie mieści w "dyskusji".
@Health___Beauty Życzyć zdrowych i pogodnych świąt, oraz by nigdy nie trafiła na osobę podobną z charakteru do siebie - bo podobno karma wraca