Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moje co droższe aukcje nagle dostały darmową wysyłkę smartem. Nie spełniam chyba żadnych wymagań. Nawet w opcjach dostawy mam tylko paczkomat i kurier inpost- nic więcej. Samo to powinno mnie zdyskwalifikować z tego wyścigu szczurów. Teraz nagle patrzę i smart. Ja nie chcę żadnych dopłat do tego badziewia, wystarczy mi że płace prowizję od wysyłek mimo że kwota wysyłki jest dokładnie taka jaką płacę w inpoście. Nie chcę klientów kupujących tylko po to żeby sprawdzić czy im coś pasuje, bez smarta pytają o wymiary i kupują lub nie. A darmową wysyłkę mam sama od 200 zeta i nie potrzebuję się przy tym użerać ze smartem. Jak to wyłączyć?
@kaliszaneczka-x zmień ceny wysyłek paczkomatowych na wyższe niż 8,99 lub zerwij negatywa , przy kilku ocenach jakie masz wystarczy jeden .
Jak zmienię na równe 9zł to będzie dobrze?
Jeśli masz zaptaszkowany Allegro paczkomat to nie zmienisz ceny na wyższą .
Tak , ale wówczas nie będziesz mogła korzystać z opcji ,, wysyłam z allegro ,, tylko przez MP. Inpost , a tam będzie dużo drożej .Lepszą opcją bedzie jak pisze @Kaliope_Brzeg usunięcie zakładki ,, zwroty ,,
Uff działa ze zwrotami. Tylko muszę każdą aukcję oddzielnie zmieniać. Ciekawe, ze dodać zwroty można hurtowo ale usunąć to już nie...
Jeśli konto masz zwykłe i na czas wprowadzasz numery przesyłek to sam paczkomat wystarczy do smarta. Usuń na przykład możliwość zwrotu.
Napisz przez formularz kontaktowy do allegro, że nie chcesz brać udziału w programie smart, wyłączą ale potrwa to kilka godzin, nawet do doby.