Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałem zwrot i wszystko wskazuje na to ze pomimo tego ze metka nie zostala zerwana to wszystko wskazuje na to że przedmiot był uzywany przez jakis czas.
@WTMSport jeżeli przedmiot stracił na wartości i możesz to udowodnić możesz pomniejszyć zwrot pieniędzy adekwatnie do utraconej wartości.
pomijam fakt że produkt jest cały w kłakach. Największy problem to metka, która była schowana do kieszeni i żyłka trzymająca metkę zacięła zamek błyskawiczny którego nie da się otworzyć. Czy w takiej sytuacji mogę odmówić przyjęcia zwrotu ?
@WTMSport odmówić przyjęcia zwrotu nie, ale możesz pomniejszyć zwrot pieniędzy jeśli produkt stracił na wartości (konieczne będzie wykazanie jaka to kwota).
czy mogę prosić o rozwinięcie sentencji "konieczne będzie wykazanie jaka to kwota" bo nie bardzo rozumiem
@WTMSport Nie sądzę żeby żyłka przeszkadza żeby nie dało si e tego rozpiąć, ale zwracasz tyle ile jest towar wart teraz, oczywiście wiarygodnie.
@WTMSport musi to być realna kwota, nie możesz np. oddać 1 zł, bo tak. Powinieneś wykazać w jakiej cenie są kurtki w takim stanie, więc o ile realnie została obniżona wartość tego produktu.
Wielu takich "inteligentnych" klientów często kupują ubrania by tylko gdzieś się pokazać czy zabłysnąć a potem oddają i szukają innych w których ich jeszcze nikt nie widział . Metę można czasowo ukryć a po jakiejś imprezie ubranie oddać tłumacząc że źle leży i mi nie pasuje.