anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

codziennie odejmuja mi setki punktow za odpowiedzi chociaz odpowiadam na wszystkie

MAMY ROZWIĄZANIE!
protektprobhp
#7 Wielbiciel

przez ostattnie 2 tygodnie stracilem kilkaset punktow co drugi dzien odejmuja mi po sto punktow za brak odpowiedzi na wiadomosci ktorych nie bylo to jakas paranoja mialem przez rok praktycznie caly bczas poziom super albo super sprzedawca teraz mam do poprawy chociaz SPRAWDZILEM OSTATNIE 3 MIESIACE I ODPOWIEDZIALEM NA WSZYSTKO!!! co jest grane? wczoraj dostalem nastepne -100 punktow za brak odpowiedzi na pytania ktorych nie bylo wszystkie dyskusje mam rozwiazane wszystkie rozmowy rowniez o co tu chodzi rok czasu budowalem konto i wszystko w piach... dostaje codziennie bezpodstawne kary albo ze wysylka nie w terminie nawet jak nic nie wysylam bo tak mi uwalili konto to siue dzieje przez ostatni miesiac dostaje za rzeczy ktorych wogole nie bylo to jest chore zawsze odpisuje wszystko mam wyslane nie mam zadnych nie rozwiazanych rozmow a dostaje codziennie kary po -50 - 100 albo -200 punktow nawet jak nic nie wysylam!!!

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
adventurnikpl
#1 Nowicjusz

Podbijam i potwierdzam, też dzisiaj zauważyłem że w stosunku do wczoraj dostałem -100pkt za średni czas odpowiedzi mimo, że nikt do mnie nie pisał.

oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@adventurnikpl  , @protektprobhp 

W tych oknie pod średni czas odpowiedzi jest opcja szczegóły, rozwińcie to i czytajcie. Wam nie zabrali punktów tylko nie dali. To istotne.

------------------------------------------------------

Punkty zdobędziesz, jeśli Twój średni czas odpowiedzi wyniesie mniej niż 24 godziny. Za każdą pełną godzinę poniżej 24 godzin uzyskasz 5 punktów. Maksymalnie możesz zdobyć 100 punktów. Nie przyznajemy punktów ujemnych w tej mierze.

Twój średni czas odpowiedzi w Dyskusjach oraz na wiadomości klientów zaokrąglamy w górę – do pełnych godzin. Dzięki temu, gdy Twój średni czas odpowiedzi wyniesie poniżej 4h, otrzymasz maksymalną liczbę punktów.

Czasu odpowiedzi na pytania klientów i wiadomości w Dyskusjach nie liczymy w soboty, niedziele i dni ustawowo wolne od pracy – zgodnie z polskim kalendarzem. Na te wiadomości możesz odpowiedzieć:

• w poniedziałek do 23:59 – jeśli kupujący wyśle wiadomość/pytanie w sobotę lub niedzielę
  • w najbliższym dniu roboczym do 23:59 – jeśli kupujący wyśle wiadomość/pytanie w dzień ustawowo wolny od pracy.

Jeśli w ostatnich 30 dniach nie masz pytań od klientów i wiadomości w Dyskusjach, nie dostaniesz punktów w tej mierze. Przyznamy Ci natomiast maksymalną liczbę punktów (40 punktów) w mierze Terminowe odpowiedzi.

oznacz moderatorów
adventurnikpl
#1 Nowicjusz

Faktycznie, w szczegółach można znaleźć ten zapis. W takim razie informacja, że "Nie przyznajemy punktów ujemnych w tej mierze." jest mocno niespójna z rzeczywistością, gdyż faktycznie nagroda za błyskawiczny czas odpowiedzi jest zabierana po upływie 30 dni, jeśli w tym czasie nikt więcej o nic nie spytał.

oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@adventurnikpl  , @protektprobhp 

Trzeba sobie znaleźć jednego człowieka w gronie znajomych który ma konto na Allegro i prosić aby raz w miesiącu zadał pytanie, uwaga, ważne żeby to było pytanie do oferty, w sensie nie do transakcji tylko z poziomu oferty.

oznacz moderatorów