Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zastanawiam się, czy można jakoś uporządkować to, co wyświetla się klientom w terminach dostaw. Kurier podjeżdża do mnie zazwyczaj około 11:30, choć czasem zdarzają się podjazdy po 13-14. Jeśli do podjazdu wpadnie mi zamówienie to pakuję je, aby zwiększyć sobie punkty w szybkiej wysyłce. Moje oferty mają zadeklarowaną wysyłkę 1 dzień, dodatkowo mam ustawione, że zamówienia do 10:00 wychodzą tego samego dnia. Zauważyłam jednak, że dostawa "na jutro" wyświetla się w moich ofertach do godziny około 11. Problem w tym, że nie każde zamówienie będę w stanie wtedy spakować przed podjazdem, szczególnie jeśli klient zamówi więcej sztuk (sprzedaję głównie worki 20kg, więc każdy pakowany jest osobno, a co za tym idzie czas pakowania znacząco się wydłuża), a kurier podjedzie tak, jak zazwyczaj, czyli koło 11:30. Dlaczego ustawienie dostawy tego samego dnia do konkretnej godziny nie wyświetla się prawidłowo? Podpowiedzcie mi proszę jak to uporządkować, bo to, że wyślę coś wcześniej powinno być moją dobrą wolą, czymś "ponad" za co dostaję dodatkowe punkty, a nie ustawiane jako standard, jak w korpo, gdy przekroczysz normę w jakimś miesiącu xD Czy kliknięcie w "WYŁĄCZ DOSTAWY SZYBSZE NIŻ MOJA DEKLARACJA" jednocześnie sprawi, że przestanę dostawać punkty za szybszą wysyłkę, czy to jest właśnie rozwiązanie mojego problemu?
@SPHayWay w tym samym dniu wysyłaj tylko zamówienia, które wpłynęły do twojej godziny granicznej. Po 10:00 szykuj już na następy dzień.