Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, chciałbym się dowiedzieć czy jest jeszcze możliwość uzyskania "dodatkowych" 100 wyróżnień po ukończeniu kursu akademia allegro. Jestem nowym sprzedawcą - i od dłuższego czasu czytam fora na temat allegro i wiem, że jakiś czas temu była taka możliwość - jednakże, nie wiem czy się coś nie zmieniło? Nie mogę znaleźć nigdzie informacji na ten temat. A w centrum zniżek miałem do odebrania tylko te pierwsze 100 wyróżnień, a chciałbym uzyskać kolejne 100 - tylko pytanie czy ta promocja w pakiecie już się czasem nie skończyła?
@vsk1com już to weryfikuję. Wrócę do Ciebie z informacją.
Okej, czekam na informację.
I jak wygląda sytuacja?
@vsk1com jeszcze nie mamy informacji zwrotnej, dopytuję w temacie. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Jasne, rozumiem. W takim razie czekam. Z tego co wiem, była też promocja darmowych 500 zł ADS, mój znajomy otrzymał to jakiś czas temu - czy ten temat też możecie sprawdzić dla mnie?
Cześć, @vsk1com. Obecnie nie mamy akcji promocyjnej z bonusami 500 zł na Allegro Ads. Ostatnia akcja zakończyła się w kwietniu.
Okej, rozumiem - w takim razie czekam na odpowiedź w sprawie "dodatkowych" 100 wyróżnień.
Jak wygląda moja sytuacja?
@vsk1com Ty skorzystałeś z nowego Programu Powitalnego, w którym nie przysługuje 100 darmowych wyrónień.