Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zweryfikowałem się na allegro, wszystko działało tydzień po tygodniu moje konto zostało zawieszone i początkowo miałem wysłać towar z moim dowodem, wysłałem potem miałem potwierdzenie skąd mam towar. Wysłałem umowy kupna sprzedaży na całość i jedną fakturę lecz według konsultanta to dalej za mało i nie wiem co mam zrobić, pomocy
@ZdrowiezduoPL Możesz iść z tym do jakiegoś dobrego prawnika i na drogę sądową.
Poza tym - nic nie zrobisz.
Niestety.
A miałeś taką sytuację, czy tak strzelasz bo zależy mi bardzo lecz właśnie widzę, ze może być ciężko
@ZdrowiezduoPL Bo takich jak ty mamy tu całe mnóstwo na forum.
Zdradziłeś im swoje tajemnice handlowe, więc w zasadzie spełniłeś swój obowiązek wobec Allegro i możesz spokojnie iść.
Teraz oni, mając tysiące takich żuczków i ceny za ile kupują dane towary, mogą spokojnie oszacować w co warto zaopatrzyć ich własny sklep i wiedzą jakie ceny wynegocjować u producentów.
Lepiej sprawdzić, czy w umowie z hurtownią nie masz klauzuli poufności. Zazwyczaj ceny hurtowe są objęte tajemnicą handlową, a za ich ujawnienie są kary umowne. Żeby się nie okazało, że jeszcze twoje wnuki będą spłacać odszkodowanie dla hurtowni.
Nie wyslalem im żadnej umowy z hurtowni jedynie faktury, umowy nie mam więc z tym spokojnie
@ZdrowiezduoPL allegro nie powinno żądać takich rzeczy, tym bardziej że sami sprzedają, więc dałeś im co kupujesz, gdzie i za ile 😞 Dziwię się że jeszcze nikt się tym nie zainteresował 🙂
No właśnie, mam problem, ponieważ mam faktury na połowę artykuł które sprzedałem i na połowę umowy kupna sprzedaży i czekam na weryfikację ale czy ma to prawo zadziałać?