Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czemu nie mogę wypłacić z payu na przelwy 24
To są dwaj różni operatorzy płatności, środki z Allegro finanse wypłacasz na konto bankowe.
ale to jak mam na allegro 63 zł aktualnie i chce wyplacic na konto bankowe przez przelewy24
Musisz aktywować Przelewy24: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-wlaczyc-usluge-przelewy2...
tylko że ja już to robiłem kilka razy i dalej pokazuje ze czekamy na przelew
@Salvy Cześć. 🙂 Na Allegro mamy dwóch operatorów: PayU i Przelewy24. Środki do wypłaty na Twoim koncie znajdują się u operatora PayU.
Widzę, że zleciłeś już przelew weryfikacyjny. Standardowo weryfikacja PayU trwa do 3 dni roboczych. Jeśli wszystkie dane będą się zgadzały, to wypłacisz środki po weryfikacji 🙂
ale jak wyplace przez payu to dostane na konto bankowe ?
@Salvy Tak — na konto bankowe, z którego zleciłeś przelew i podałeś podczas weryfikacji
a jezeli pokazuje mi że wypłaty nie są aktywne pisze tam na czerwono: "Wypłaty nieaktywne"
@Salvy To znaczy, że Twoje wypłaty nie są aktywne. Przelew weryfikacyjny zleciłeś dzisiaj, a weryfikacja u operatora PayU trwa do 3 dni roboczych.
czyli za 3 dni będę mógł wypłacić pieniądze tak?
@Salvy Tak, jeśli weryfikacja przebiegnie prawidłowo (czyli wszystkie dane na koncie Allegro i koncie bankowym będą się zgadzały).
Nie, musisz aktywować i dopiero będzie możliwość ich wypłacenia.
już aktywowałem
I masz aktywne> na zielono?
ale ze wyplaty ?