anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czemu za każdym razem muszę ustawiać województwo podczas wystawiania oferty?

JaweStudio
#8 Zapaleniec#

swdaq.pngWitam, Czemu za każdym razem muszę ustawiać województwo podczas wystawiania oferty?

oznacz moderatorów
52 ODPOWIEDZI 52

UserWroclaw
#7 Wielbiciel#

Działa, dziękuję 🙂 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@ArtBuds @Sto-na-Sto w imieniu Marii wracam do Was z informacją, że problem powinien już zniknąć. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

esuplepl
#8 Zapaleniec#

Witam serdecznie,  na moim koncie jest to samo. Nie mogę dodać miejscowości "małopolska" w żadnym oknie edycji danych konta.
Czy można prosić, aby również po stronie back-end allegro rownież na moim koncie dodać miejscowość "małopolska", aby uniknąć "wiecznego" dodawania miejscowości ręcznie heheh  ?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@esuplepl Już zajmuję się Twoim zgłoszeniem. Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@esuplepl Proszę, daj znać, czy teraz jest już wszystko w porządku. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ALLSELL-PL
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, również mam taki problem za każdym razem, gdy próbuję dodać nową ofertę, muszę ręcznie ustawiać województwo. Niestety, nigdzie nie widzę możliwości ustawienia województwa „Lubelskie” na stałe.

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @ALLSELL-PL, zgłosiłem Twoją prośbę, proszę Cię o chwilę cierpliwości 😉

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

ChceToPL
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, na moim koncie jest to samo. Nie mogę dodać miejscowości "dolnośląskie" na stałe w żadnym oknie edycji danych konta.
Czy można prosić, aby również na moim koncie dodać miejscowość "dolnośląskie", aby uniknąć dodawania województwa za każdym razem? Z góry dziękuję 

oznacz moderatorów

WszystkoTuPL
#7 Wielbiciel#

Witam, Czy można prosić, aby również na moim koncie dodać miejscowość "dolnośląskie" na stałe, aby uniknąć dodawania województwa za każdym razem? Dzięki wielkie

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@WszystkoTuPL @ChceToPL Przekazałam Twoją prośbę do odpowiedniego zespołu. Odezwę się ponownie, kiedy dostanę odpowiedź.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

BurninJohn
#2 Obserwator#

Czy naprawdę nie da się tego zmienić w ustawieniach, żeby moderatorzy nie musieli ręcznie ustawiać tego dla każdego użytkownika? Problem istnieje już przynajmniej 2 lata i nikt w allegro nie pomyślał o naprawie tego?

oznacz moderatorów

ALLSELL-PL
#7 Wielbiciel#

Cześć, kiedy mogę liczyć na zmianę? 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @ALLSELL-PL, dziękuje za wiadomość i bardzo przepraszam za czas oczekiwania.
Poprosiłem o aktualizację statusu dotyczącego Twojej zmiany.
Jak tylko otrzymam odpowiedź, wrócę do Ciebie 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów