Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Taką informację mam od kupującego, pisownia oryginalna:
"witam prosE o dorzucenie jakiegoś gratisu
dziękuję pozdrawiam"
Co mam mu dorzucić? Kilo fasoli czerwonej, kilo pieprzu hhehehe...
Zamówienie za 44 zł 🙂
niestety, tak. Ulegałam i dawałam coś, co sama dostawałam w gratisach albo zbywało :). najczęściej naklejki z Bobem Budowniczym sprzed 11 lat jak dziecię było w przedszkolu.
Czasami dostawcy dawali jakieś notesiki, zakładki do książek. Absolutnie nie kupowałam natomiast nic na te cele
Ok, coś cię znajdzie w domu. Może nowy długopis, może ładny ołówek z gumką. Zastanawiam się jednak po co komuś takie tanie gratisy.
moim zdaniem nieważna jest użyteczność przedmiotu. Ludzie lubią myśleć/wiedzieć, że coś dodatkowo ugrali.
Ludzie są roszczeniowi.
Może ulotkę, tak nie powinno być.
ulotka też nie powinna być. Nie wolno promowac kanału sprzedażowego nieallegrowskiego
Ulotka czy wizytówka nie jest niczym złym i sprzedawcy często w taki sposób reklamują swój sklep .Jak od kogoś coś kupię ,jestem z tego zadowolony to otrzymany gadżet reklamowy firmy czy jej wizytówka ląduje na moim biurku aby w przyszłości nie marnować czasu na szukanie innego sprzedawcy ,zwłaszcza że na allegro trudno szybko takiego znaleźć.
jest to naruszenie regulaminu Allegro od 2018 r
Nikt się na takie działania nie skarży i ja też nie mam do nikogo żalu że mi coś dokłada abym do jego sklepu wrócił.
to nie trafiłaś na skarżącego się. ale się jednostki niestey potrafią poskarżyć, że śmieci dostają
Takim co się skarżą na otrzymane gratisy to widocznie nie podobają się zakupione przedmioty i mogą je uznawać za śmieci. Śmieciami mogą też zostać uznane środki w jakie są pakowane sprzedawane przedmioty ,zwłaszcza jak jest tego zbyt dużo i nie jest to w co normalnie pakuje się sprzedawany przedmiot .
dokładnie tak, dlatego zawsze oglądam wypełniacze, które idą do paczek 😞
W głowie mi się nie mieści, abym mógł taki dopisek umieścić 😁☹️☹️
W wiadomości do sprzedawcy, zazwyczaj proszę o solidne i bezpieczne opakowanie, co różnie się kończy 😏
Nie, nigdy nie dodaję gratisu, gdy nie jest to wskazane na aukcji.
Czasem jednak dodaję, a raczej dodawałem - w przypadku np. opóźnionej przesyłki lub dużego zamówienia - niestety, dodawanie gratisów nijak się miało z otrzymanymi ocenami.
Dlatego stwierdziłem - koniec gratisów... Co to zmieniło? - absolutnie nic. Gratisy sprzedaję na All, za odpowiednią kwotę.
44 zł i gratis? - bez przesady....