Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący prosi mnie o wystawienie przedmiotu z allegro lokalnie na allegro.pl ponieważ chce kupić przedmiot ze zniżką za pomocą monet. Czy jeśli wystawię ten przedmiot na allegro.pl i ta osoba kupi go ze zniżką czy na tym stracę? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź 🙂 niżej dodaję zdjęcie.
@Dawid_554 Ty dostaniesz tyle za ile wystawisz, monety to jego zniżka.
Na normalnym allegro zapłacisz większą prowizję.
@mwmonety Wszystko zależy od kategorii, bo może być i tak, że zapłaci mniejszą.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Kategoria to:
wystawiam skina "skórkę" do csgo.
@Dawid_554 W takim razie różnica praktycznie żadna, bo na AL jest 7,9% prowizji, a na allegro 8%.
Uważaj tylko na ew. niedokończone płatności i naleganie mimo tego na przekazanie skina (bo były tu już opisywane takie przypadki, niejednokrotnie, bo akurat skórki z CS-a to dość popularna wśród naciągaczy kategoria). Dopóki wpłaty nie będziesz widział tutaj https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji to nic nikomu nie przekazuj.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere dzięki za pomoc właśnie już miałem taką sytuację że ktoś kupił odemnie tego skina ale status płatności był jako - nieopłacony po czym oferta była zawieszona na 5 dni a po 4 dniach dostałem powiadomienie że osoba ta została zbanowana ponieważ była oszustem. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt 🙂
@Dawid_554 Widzę że wyjaśniłeś sobie wszystko do końca.