Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uprzedzając rady ktore przeczytałem w innych podobnych tematach sprzed roku mniej więcej - link "dotychczasowy formularz" prowadzi do miejsca w którym nic nie da się zrobić poza wpisaniem "produktu z katalogu allegro" i tyle.
Ktoś coś?
@Nahen Do formularza wystawiania przejdziesz tutaj: https://allegro.pl/offer/?lokalnie. Wyszukujesz produkt z Katalogu Allegro, który chcesz wystawić, a jeśli go nie ma, to na końcu formularza wybierz opcję "kontynuuj bez wybierania produktu".
Niestety otwiera mi się tylko to miejsce i na tym koniec. Nie jestem w stanie nic więcej zrobić. Po raz pierwszy od ładnych kilku lat chciałem coś sprzedać i nic z tego. Mogę wystawić na allegro lokalnie ale nie widać tego co wystawiam na allegro - nawet jak kopiuję nazwę wystawionego przedmiotu to wyszukiwarka allegro go nie znajduje. A po próbie wystawienia przez "dotychczasowy formularz" kończy się na tym co widać. Bez względu na to, czy klikam przycisk "szukaj" czy nie, nie mam żadnych innych opcji.
EDYCJA: Nie wiem od czego to zalezało - teraz spróbowałem po raz "n-ty" i pojawił się jakiś formularz. W trakcie pisania tego tekstu wyżej próbowałem i nic to nie dawało.
Ok niby temat rozwiązany. 😉
I coś dalej @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_