Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam wystawionych kilka aukcji na Allegro Lokalnie, dodatkowo opłaciłem wyróżnienie na Allegro i Allegro Lokalnie.
Po wpisaniu tytułu aukcji nie ma liście wyszukiwanych.
Szukałam płyty głównej do komputera po nazwie. Nie wyświetla się, ale gdy wejdę przez kategorie to widzę, że z taka płyta jest pod nazwą którą wpisywałam. Robiłam jeszcze kilka testów i naprawdę wyszukiwarka jest kiepska.
Tak podobno jest lepiej a klient jak czegoś szuka to allegro najlepiej wie czego i od kogo ma kupić i takie oferty mu podsuwa.
@asort4u Kiepska to jakby nic nie powiedzieć, jest beznadziejna i jeszcze nie pokazuje wszystkich ofert.
15 lat temu to wszystko inaczej wyglądało. Było prościej i bezproblemowo jak teraz. Rozmawiałam z wieloma osobami, które sprzedają tutaj i mówią , że celowe zagrania nawet już nie zgłaszają bo czasu im szkoda. To tak jak nie wyświetla się wszystkim kupującym te same opcje dostaw. Sprawdzaliśmy jednocześnie na 6 kontach i każdy miał inne opcje 🙂 iOS w ogóle aplikacja nie jest dostosowana, android troszkę lepie,j ale tak czy inaczej u każdego z tym samym systemem pokazuje co chce pokazywać.
Hasło przewodnie Allegro - "Mamy miliony produktów - z czego większość ukryta lub niewidoczna". Od 1 października to pewnie nawet OSA nie będzie mogło znaleźć własnych ofert;) "Algorytm" to inne słowo w rozumieniu pomarańczowego dziwaka na A niż to słownikowe. Jako programista z zawodu gratuluje napisania pierwszego chaotycznego algorytmu z orzeczeniem o niepełnosprawności jeżeli chodzi o pozycjonowanie, wyszukiwanie itd. To taka innowacja - ty piszesz "płyta główna" a Allegro Ci "płyta grzewcza" z promowaniem od wielkiego kolegi biznesowego. I co, i dobrze jest a może się skusisz;)