Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam pytanie do moderatorów czy platforma Allegro już całkowicie wyzbyła się jakiegokolwiek obiektywizmu?
Kupujący wyzywa mnie od "cepów", "chińczyków" itp. jeszcze pisze że Allegro powinno zrobić porządek z takimi sprzedającymi jak ja bo i tu najlepsze- Pan zakupił produkt i po 10 min zrezygnował. Oczywiście o godz. 8 założył już dyskusję bo nie otrzymał jeszcze zwrotu pieniędzy. Dodam tylko że zakupy wykonał po godzinie 22.00.
W 2 wiadomości wyzwiska i inne tego typu teksty. Jestem ciekawy jaki program ochrony proponuje Allegro w takich przypadkach Sprzedającym. W końcu pieniądze są właśnie od nich. Może Allegro AllProtect - chętnie bym się zgłosił. Proszę o jakieś działanie w tej sprawie.
https://salescenter.allegro.com/discussions-with-buyers/160d15cb-1437-49da-99cb-4e9c2cc441bb#
Serdecznie pozdrawiam
@q3qPL Bo niewłaściwie interpretujesz. Prezes nie pracuje, prezes piastuje stanowisko które mu się należy.
jeszcze nie widziałem by moderator allegro poza wpisem "proszę o kulturalną wypowiedź"
interweniował skutecznie i metodycznie w sprawie chamstwa w dyskusji
@RED oni nic więcej nie mogą, w drugą strone działa to tak samo, gdybyś wyzywał klientów od deb*li to też będą prosili o kulturę wypowiedzi...
Allegro może pełnić funkcję arbitrażu bez żadnej mocy sprawczej
no tak ale ze strony kupującego masz Allegro Protect, zawieszenie konta, ograniczenie funkcjonalności itp. a ze strony sprzedającego masz obowiązek odpowiedzi debilowi, który najwidoczniej patrząc do lustra widzi tylko .... Wydaje mi się że to znak czasów, że **piiip**i najbardziej krzyczą i jak widać poniżej wydaje im się, że wszystko mogą. Jak powiedział kiedyś ktoś mądry z debilem się nie kłóci bo sprowadzi cię do swojego poziomu i wygra bo przecież jest mistrzem tego poziomu.
Nie może, tak nie powinno być.
Czemu tak długi termin realizacji ?
https://allegro.pl/oferta/uph-02-uph02-komplet-sterowanie-co2-sterowanie-ph-w-akwarium-16306114553
nie wiem, coś tam się poustawiało, zaraz to zmienię, może jak wyjeżdżałem na urlop to mieniłem :), najlepszą praktyką zakupową jest kontakt i po sprawiwe
Cep z Sosnowca oddał kasę, myślał że super mnie przyblokuje, i w ogóle jaki to on jest "cwany", a tymczasem kupiłem z allegro pay i nie zainwestowałem ani grosza, ale co użyłem to moje, lubie takich cepów, którzy tracą czas bez sensu hehehehehe, a to ponaglanie było blefem miałem w dupie to czy odda czy nie, fakt i morał jest z tego jeden alerdoro ma "we dupie" zarówno kupujących jak i sprzedających, a ten fakt opublikuję w całum internecie, w wielu miejscach, bo wkurzają mnie barany i nieroby z tego portalu. Ustaliłem, że kupno i anulacja zakupu w teorii zwrot po 2 dniach w praktyce ponad tydzień czasu - tak działają procedury **piiip**, ponadto żeby lepiej to uwydatnić zakończyłem dyskusję w trakcie, w taki sposób, aby uśpić czujnośc baranów z **piiip**. NIE POLECAM zakupów na tym portalu, bo na razie robią pod siebie i nie za bardzo wiedzą jak to zmienić, a ich sztuczne wytwory fantazji zwane procedurami nie działaja, pewnie napisze o tym do UOKIK, bo śmiać mi się z tego chce.
Portal do zaorania, kupiłem anulowałem zakup po 10 minutach, a kasę otrzymałem po 11 dniach!!! żart??? nie to rzeczywistość allegro, WNIOSEK: potral nie szanuje ani kupujących ani sprzedajjących bo najważniejsze są "piniądze"
Pozdrawiam naiwnych co myślą inaczej :))))
tam gdzie jest piip było a l lle d rogo - wstydza się tego, ale tak własnie jest
Miłej nocki
Ale to teraz Ty zniżasz się do tego poziomu a nie wiem czy to potrzebne było
Tak masz rację, za co Wszystkich przepraszam i już poprawiam.
Z wnioskiem końcowym się zgadzam i to by było na tyle