Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry
Dlaczego nie ma mozliwości opłaty z salda dodatniego na Allegro za opłaty dla Allegro?
I dlaczego aby uwiarygodnic wypłatę z salda dodtaniego na konto bankowe, muszę wnieśc opłate 1,01 zł anie np. dowolona inna 5,00zł - mój bank nie uznaje niższych wpłat na inne konta p/n 5,00zł.... DLACZEGO?
dziekuje
Piotr
@fontemedia Przykro mi, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na te pytania. Takie zostały podjęte decyzje biznesowe i w taki sposób to obecnie działa. Konsultuję możliwość wykonania przelewu na kwotę inną niż 1,01 zł. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
@fontemedia Do aktywacji konta możesz wpłacić wyższą kwotę może być te 5zł, nie ma znaczenia bo i tak wraca do Ciebie.
Oj niestety wplaciłem po 5 i 7 zł trzy razy żeby uwierzytelnić konto bankowe, wróciło tylko 5zł reszty juz nie mam , a konto nadal jest tajemnicze dla Allegro , a kasa moja lezy na koncie w Allegro i leży i lezy i nic z tym zrobić nie mogę....
Co do pierwszego pytania to uważaj czego sobie życzysz... Wprowadzili to na głównym dla firm. Tylko standardowo zrobili to w najbardziej uprzykrzający sprzedającym sposób jaki tylko dali radę. Czyli prowizję allegro pobiera sobie samo od każdej pojedyńczej wpłaty. Niezły sajgon w rozliczeniach. A jakby tego było mało to pobierają ją także ze środków zarezerwowanych na zwrot. Czyli przypadki gdy ktoś musi robić wpłatę kilku złotych, by mieć na zwrot sporadyczne nie są...