Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ukryłam aukcje, które były zakończone, chciałabym je przywrócić. Są wciąż widoczne w wyszukiwarce ogólnej.
@dlania Z tego co pamiętam, to chyba nie ma takiej możliwości. Niemniej jednak możesz je wznowić wchodząc w daną ofertę znalezioną w wyszukiwarce (pod warunkiem, że jest to oferta KT, a nie licytacja).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Tak przypuszczałam, dziękuję. Niestety, są to licytacje 😞
A czy pracownik Allegro miałby taką możliwość?
@dlania Zapytaj u źródła, być może tak; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4a6df9f8-0556-4b18-8930-68906a58c18e
@dlania Po wybraniu opcji "ukryj" widać info o treści "Akcja ukrywania oferty jest nieodwracalna. Ukryte oferty nie będą dostępne w zakładce Moje oferty.", więc chyba nawet pracownik nie może tego przywrócić.
Nie możesz tych ofert wystawić ręcznie? Dużo ich masz?
Kilka. To ofert niby sprzedane, ale nie zapłacone - z automatu je ukryłam jako sprzedane.
Wystawię je "ręcznie" jeszcze raz - tylko zdjęć z tych starych formularzy nie da się pobrać, muszę zrobić jeszcze raz. Chyba?
Dziękuję za pomoc.
@dlania Zdjęcia da się pobrać, tylko trzeba zrobić to sposobem.
Skoro są sprzedane, a niezapłacone, to powinnaś mieć je tutaj https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zamowienia
Nie mam, bo je ukryłam.
@dlania Przepraszam, wkleiłem nieprawidłowego linka, już go poprawiłem.
I mam je z zamówieniach, tylko z tej zakładki nie da się ich wystawić ponownie (nie ma opcji wystaw, edytuj, wzów - to licytacje, nie kt - ani żadnej podobnej)
@dlania Fakt, nie da rady tak wznowić.
Masz msg w CW.
@dlania, ukrycie oferty powoduje trwałe usunięcie jej z zakładki, bez możliwości przywrócenia. Mówisz, że licytacje są widoczne w "wyszukiwarce ogólnej" - masz na myśli Google czy Allegro? Czy jak wyszukujesz ten produkt, to pokazuje się oferta?