Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, klient zakupił taki oto masażer i to jego zdanie: WIBRATOR DAMSKI MASAŻER STYMULATOR ŁECHTACZKI WAND RÓŻDŻKA LOVETOY SEX MASZ "inna wada bądź niezgodność towaru z umową (Za małe wibracje po włączeniu. Napisane bylo ze sa intensywne a tak nie iest. Produkt tylko włączony. Nie używany)". Towar działa, jest otwarty, opakowanie widać że naruszone, więc nie sprzedam 2 raz. Myślę, że wibracje są dostatecznie intensywne jeśli chodzi o tego typu "zabawki" a czy dla kogoś są za mało intensywne to raczej subiektywna opinia.
@BadGirlsShop rozumiem, natomiast nie będę odnosił się do Twojej czy klienta opinii.
To jaką wydasz decyzję w reklamacji zależy wyłącznie od Ciebie i my nie możemy Tobie sugerować jaka ona ma być ani jej podważać.
@BadGirlsShop powinieneś przyjąć na reklamację i ocenić czy wibruje tak jak inne sztuki tego samego modelu, ale jak kupującą używa wibracji jak od młota pneumatycznego by coś poczuć to się nie dziwię, że dla jednego intensywne to dla drugiego cosik mnie tam smyra ale nie wiem gdzie bo ledwo czuję
a to nie jest przypadkiem produkt higieniczny?
ale co tam - należy odebrać produkt i dać do przetestowania osobie płci zainteresowanej 🙂
@RED reklamuje, nie zwraca... 🙂
No właśnie, i chciałem się dowiedzieć jak allegro do tego podchodzi. Bo produkt jest w 100% sprawny, a przecież 2 raz go nie sprzedam. To sprzedawca ma być wypożyczalnią do testów? W stacjonarnym sklepie by nie przyjęli, a ja jak odmówię to zaraz dostanę negatywną ocenę itp itd