anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mogę dodać tekst na banerze ?

MegaMerchant
#7 Wielbiciel#

Witam 

czy mogę dodać tekst na banerach?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

serwis-texas
#21 Demiurg#

@MegaMerchant 

Wg mnie tak.

https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/wystawianie-oferty-przez-formularz/banery-na-liscie-ofert...

a tam jest zapis.

Możesz wybrać nawet 5 banerów, które będą się zmieniać co kilka sekund. Zadbaj o to, aby grafiki nawiązywały do produktów, które wyświetlą się po kliknięciu. Nie umieszczaj na banerach danych kontaktowych oraz treści, które promują działalność poza Allegro. Banery mogą prowadzić do listy z wieloma ofertami lub do jednej konkretnej oferty.

oznacz moderatorów

MegaMerchant
#7 Wielbiciel#

a na zdjęciach w ofercie już tekstu nie mogę dodawać na zdjęciach tak ? Chyba oszaleje 🤣

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@MegaMerchant  W ofercie tekstu nie można dodawać. Patrząc od strony kupującego, jak dla mnie bardzo dobry zapis regulaminu.

oznacz moderatorów

MegaMerchant
#7 Wielbiciel#

krótki tekst na zdjęciu moim zdaniem to nie problem ale cóż zasady to zasady. Dziękuję za pomoc i życzę miłego dnia 😊

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@MegaMerchant 

Krótki tekst dla mnie też nie stanowi kłopotu. Ale przysłowie "dać komuś palec", ja po prostu jestem strasznym przeciwnikiem starego Allegro z  pełnym html w opisie (oferta kolorowa, bazarowa, a co kupujesz, nie wiadomo). Nawet emoji z opisu tekstowego mnie denerwuje.

Pozdrawiam 🙂

oznacz moderatorów

MegaMerchant
#7 Wielbiciel#

A właśnie jeśli chodzi o format opisu html według wzoru Allegro mogę wypunktować np. zalety mojego produktu od 1 do iluś tam - nie wiem tego jeszcze, a ja np. bym chciała wykropkować 😄 orjentujesz się czy jest taka opcja ? Chodzi mi o wstawianie ofert przez plik excela. 

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@MegaMerchant 

W opisie są dostępne znaczniki <ul>,<ol>, <li> także możesz spokojnie ponumerować jak i wykropkować.

oznacz moderatorów

MegaMerchant
#7 Wielbiciel#

A mogę się dowiedzieć które z nich to wykropkowanie tekstu ? sorry jestem początkująca w tym temacie?

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@MegaMerchant 

To trzeba szybciutko się brać do nauki 🙂

https://www.kurshtml.edu.pl/html/wykaz,tekst.html

oznacz moderatorów

MegaMerchant
#7 Wielbiciel#

Dziękuję:) 

oznacz moderatorów