Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
czy mogę dodać tekst na banerach?
Pozdrawiam
Wg mnie tak.
a tam jest zapis.
Możesz wybrać nawet 5 banerów, które będą się zmieniać co kilka sekund. Zadbaj o to, aby grafiki nawiązywały do produktów, które wyświetlą się po kliknięciu. Nie umieszczaj na banerach danych kontaktowych oraz treści, które promują działalność poza Allegro. Banery mogą prowadzić do listy z wieloma ofertami lub do jednej konkretnej oferty.
a na zdjęciach w ofercie już tekstu nie mogę dodawać na zdjęciach tak ? Chyba oszaleje 🤣
@MegaMerchant W ofercie tekstu nie można dodawać. Patrząc od strony kupującego, jak dla mnie bardzo dobry zapis regulaminu.
krótki tekst na zdjęciu moim zdaniem to nie problem ale cóż zasady to zasady. Dziękuję za pomoc i życzę miłego dnia 😊
Krótki tekst dla mnie też nie stanowi kłopotu. Ale przysłowie "dać komuś palec", ja po prostu jestem strasznym przeciwnikiem starego Allegro z pełnym html w opisie (oferta kolorowa, bazarowa, a co kupujesz, nie wiadomo). Nawet emoji z opisu tekstowego mnie denerwuje.
Pozdrawiam 🙂
A właśnie jeśli chodzi o format opisu html według wzoru Allegro mogę wypunktować np. zalety mojego produktu od 1 do iluś tam - nie wiem tego jeszcze, a ja np. bym chciała wykropkować 😄 orjentujesz się czy jest taka opcja ? Chodzi mi o wstawianie ofert przez plik excela.
W opisie są dostępne znaczniki <ul>,<ol>, <li> także możesz spokojnie ponumerować jak i wykropkować.
A mogę się dowiedzieć które z nich to wykropkowanie tekstu ? sorry jestem początkująca w tym temacie?
To trzeba szybciutko się brać do nauki 🙂
Dziękuję:)