anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mogę nadać dwie zakupione przesyłki w jednej paczce?

Client:74458934
#7 Wielbiciel#

Cześć!
Mam pytanie dotyczące wysyłki zamówień na Allegro. Klient kupił ode mnie dwa różne przedmioty jednocześnie. Zamiast wysłać je w dwóch oddzielnych paczkach, zapakowałem oba przedmioty razem w jedną przesyłkę, aby zaoszczędzić czas i koszty. Czy takie rozwiązanie jest zgodne z zasadami Allegro? Czy klient powinien to zaakceptować, czy jednak powinienem wysyłać każdą rze

Client74458934_0-1735840195953.png

cz w osobnej paczce? Z góry dziękuję za odpowiedź!

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

jest zgodne ale nie musi być dla Ciebie dobre, kupujący tak kupił tak zapłacił i tylko w porozumieniu z nim należy tak wysłać, A co będzie jak powie że dostał tylko i przedmiot?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:74458934 sprawdziłam w naszym systemie i u nas to jest jeden zakup i widzę, że numer przesyłki jest już dodany, więc wszystko wygląda w porządku. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@_HolaOla_  To skąd to: Klient kupił ode mnie dwa różne przedmioty jednocześnie

oznacz moderatorów

Client:74458934
#7 Wielbiciel#

mam jeszcze jedno pytanie ponieważ ostatnio nadałem w ten sam sposób paczkę składająca sie z 3 przesyłek, nadałem ja kurierem, a klient zamowil ja do paczkomatu i tutaj jest mały problem bo nie jestem pewny czy owa paczka się zmieści do paczkomatu, jednak jak sprawdzam jej status to widnieje jako przekierowana na inny adres z czego wnioskuje, że została przekierowana do pkt odbioru 

Client74458934_0-1735843178525.png

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:74458934 tak, zespół @InPost potwierdził przekierowanie, więc przesyłka jutro powinna zostać wydana do doręczenia na adres. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów