Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czesc. Czy mogę w miniaturce jak i w aukcji perfum wstawic zdjęcie kobiety, mężczyzny, ladnych, ale ubranych, bez podtekstów seksualnych? Zdjęcie kupione na stockach
@Client:108181512 zgodnie z zasadami na miniaturce i pozostałych zdjęciach powinien znajdować się tylko sprzedawany/oferowany przedmiot.
Bardzo dziękuję za odpowiedzi, tak coś podejrzewałem przeglądając allegro. W takim razie mam jeszcze jedno pytanie.
Czy mogę w treści aukcji umieścić zdjęcie osoby(lub fragmentu sylwetki) używającej na sobie, lub trzymającej perfumy które są moim produktem? Chciałbym trochę zwiększyć estetyke strony z aukcją.
@Client:108181512 tak, w opisie oferty możesz umieścić takie zdjęcie.
Zdjęcia w ofercie powinny dotyczyć sprzedawanego przedmiotu, nie zawierać napisów (z wyjątkiem logo marki/producenta, oznaczenia kolorów i wzorów oraz liczby i jednostki). Dozwolone jest przedstawienie przedmiotu w kontekście jego wykorzystania bądź w aranżacji, więc zdjęcie osoby używającej Twoich perfum będzie okej.
@la_nika
Byłoby miło, gdybyś usunęła mój komentarz. Odnosił się on do pierwotnego tytułu wątku ("Wstawianie zdjęć stożkowych kobiet") i zawartego w tym tytule lapsusu, wynikającego m.in. z (mam nadzieję😉) niefortunnie użytego przez autora - szyku wyrazowego.
Do zmienionego przez Ciebie tytułu mój wpis ma się obecnie jak przysłowiowa "pięść do oka", czyli nijak. 😕
@szymela54 masz rację! Zepsułam to 😉 Ja z kolei uznałam, że to na pewno psikus słownika w telefonie i dlatego to poprawiłam 🙂
@la_nika Dzięki 🙂