Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałabym wiedzieć czy można usunąć konto i założyć nowe?
Jak masz konto to po co je usuwać?
Możesz założyć inne konta a z tego po prostu nie korzystać.
Tak, ale nie opłaca się mieć tamtego konto, jeśli codziennie pobierają za promowanie nawet gdy jest wyłączone.
@Sylwia199330 to jest niemożliwe, żeby system tak sam z siebie pobierał opłaty za reklamę. Najwyraźniej nie potrafisz wyłączyć promowania. Po wyłączeniu promowania, musisz jeszcze kliknąć „zapisz” na dole strony.
Jeśli dostajesz parę instrukcji z allegro i oni wyłączali mi promowanie i były usunięte oferty i nadal były pobierane opłaty.
@Sylwia199330 Tak, możesz zakończyć działalność na jednym koncie Allegro; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/dane-i-ustawienia-konta/jak-zakonczyc-dzialalnosc-w-alleg... następnie otworzyć nowe konto. Możesz też mieć wiele kont jednocześnie.
To dobrze, że można tal zrobić
@Sylwia199330 Usunięcie konta nie spowoduje, że pozbędziesz się długu wobec Allegro o którym pisałaś w innym wątku. Każde następne konto będzie zablokowane, dopóki nie spłacisz zadłużenia. Nic nie sprzedasz i nic nie kupisz.
Wiem o tym, ale chodzi mi o to, że jak otworze nowe konto to nie będę miała problemów z opłatami za promowanie