Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
takiego emaila dostałam,czy faktycznie muszę się logować na swoje konto bankowe?
Nie widzimy obrazka, musi zaakceptować moderator. Może opisz.😁
Kupujący dokonał zapłaty-musisz potwierdzić swoją tożsamość w procesie weryfikacji poprzez rachunek osobisty banku
@Aurelina11, to nie jest wiadomość od nas - najlepiej ją zignoruj. 🙂 Dzięki za czujność!
Te wiadomości o kupnie dostałam od użytkownika :matkadwojga83
@Aurelina11, zablokowaliśmy to konto, dzięki za sygnał!
Dzien dobry:) Dziś kolejna wiadomość że" system prosi o Twój e mail"od użytkownika:Client:103133146
Możesz ustawić filtr w swoim programie pocztowym aby wiadomości z "system prosi o Twój e mail" trafiały od razu do spamu.
@Aurelina11 Nigdzie nie musisz się logować. To próba oszustwa, kupujący chce wyłudzić Twoje dane, a potem stracisz pieniądze. Kupujący aby kupić towar niczego od Ciebie nie potrzebuje, niczego nie musisz podawać i niczego potwierdzać.
Ja też dostałem takiego maila od kupującego na Allegro Lokalne i coś mi tu podejrzanie "pachniało".
Z ciekawości kliknąłem a tu jak kliknę na obrazek mojego banku to mi przekierowuje na podanie danych karty ale uwaga tam oprócz numeru karty trzeba było podać PIN.
Widać, że to oszustwo. Dobrze, że Allegro ma ten czat to widać od razu zablokowali gościa po rozmowie z nim na czacie.