Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, czy może mi ktoś pomóc i rozjaśnić temat aktywowałem w centrum zniżek pakiet jak w tytule. Mam utworzone kupony od 2.11 do 3.11 na wszystkie oferty. Jak ten pakiet ma zacząć działać? Co mogę dzięki niemu zyskać?
To jest tylko dostępne dla kont firmowych
Mam konto firma zarejestrowane normalnie na nip
@Papi1shop widzę, że jesteś na liście sprzedających, którzy spełnili kryteria przystąpienia do promocji. W regulaminie promocji piszemy, że:
Każda promocja kuponowa, o której mowa w pkt. 5 powyżej, utworzona przez Użytkownika w ramach Promocji, musi spełnić łącznie następujące kryteria:
a) czas trwania tej promocji kuponowej to minimum 7 dni, przy czym co najmniej 7 dni danej promocji zorganizowanej przez Użytkownika przypada w ramach Okresu Promocji (promocje kuponowe, których czas trwania w ostatnim dniu Promocji tj. na dzień 21 listopada 2021 r. wynosił mniej niż 7 dni, nie spełniają warunków uczestnictwa w Promocji), wyjątkiem są promocje kuponowe, które zakończyły się wcześniej z powodu wyczerpania puli Kuponów;
b) utworzenie promocji kuponowej musi nastąpić w Okresie Promocji;
c) wszystkie warunki danej promocji kuponowej, która trwać będzie dłużej niż Okres Promocji, muszą być spełnione do dnia 21 listopada 2021 r.;
d) wartość procentowa, o którą zostanie obniżona cena Towaru w przypadku skorzystania z Kuponu z danej promocji kuponowej, to minimum 15% (piętnaście procent);
e) promocja kuponowa musi obejmować min. 80% opublikowanych w Okresie Promocji, na Koncie biorącym udział w Promocji, Ofert w ramach których możliwe jest pozyskanie oraz wykorzystanie Kuponu; w przypadku utworzenia kilku promocji kuponowych na jednym Koncie w Okresie Promocji ich zasięg będzie sumowany tj. wszystkie promocje kuponowe, spełniające kryteria z pkt 6 lit. a) - d) i f), muszą łącznie obejmować min. 80% opublikowanych w Okresie Promocji na Koncie Ofert, w ramach których możliwe jest pozyskanie oraz wykorzystanie Kupon, przy czym w przypadku stworzenia kilku promocji kuponowych na te same kategorie Towarów w takim samym okresie czasu, pod uwagę wzięta zostanie tylko jedna kampania kuponowa);
f) w ramach promocji kuponowej musi zostać pobrany min. 1 (jeden) Kupon.
Czyli u Ciebie jeśli spełniasz warunek dotyczący 15% trzeba jeszcze poprawić czas trwania, żeby było minimum 7 dni i przynajmniej jeden kupon musi zostać pobrany przez kupującego (nie musi być wykorzystany).
Benefity z promocji (pakiet darmowych wyróżnień) zostaną przekazane na Twoje konto w terminie 14 dni liczonych od zakończenia Okresu Promocji (21 listopada 2021 roku godz. 23:59) i będą ważne przez 60 dni od dnia ich przyznania w Centrum Zniżek.
Wyróżnienie to jedna z opcji promowania ofert na Allegro. Wyróżniona oferta znajdzie się przed ofertami innych sprzedających, którzy nie korzystają z wyróżnienia. Oferta pojawi się na liście promowanych ofert w danej kategorii oraz w wynikach wyszukiwania. A jeśli jest połączona z produktem – może go reprezentować. Więc warto z tego korzystać 🙂
Zachęcam CIę do skorzystania z bezpłatnego kursu Akademii Allegro, aby poznać lepiej możliwości promocyjne na Allegro.