anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

czy musze miec umowe in post zeby wysylas paczki allegro in post

Jerzy_2018
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Jerzy_2018  jeżeli chcesz wysyłać tylko paczkomatem to nie musisz. Możesz mieć konto na  przedpłaty. Abyś prawidłowo powiązał konto allegro z InPost.. tu masz instrukcje 

https://manager.paczkomaty.pl/v1/api/assets/instrukcja-nadawania-przesylek-Allegro-28.08.pdf

oznacz moderatorów

Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@Jerzy_2018   Nie musisz mieć umowy. Wystarczy, że połączysz Allegro z managerem Inpostu .

Tutaj : https://manager.paczkomaty.pl/auth/login?logout=true

Zlota_Lapka
#9 Pomysłodawca#

Podepnę się pod pytanie. W jaki sposób nadać przesyłkę paczkomatową InPost w ramach allegro smart, bez posiadanej umowy z InPost? Zgodnie z informacją zawartą w instrukcji należy pod zamówieniem klienta kliknąć AKCJE a następnie wybrać NADAJ PACZKĘ ALLEGRO INPOST. Niestety u mnie nie ma takiego komunikatu i nie wiem w jaki sposób nadać taką przesyłkę.

oznacz moderatorów

Zlota_Lapka
#9 Pomysłodawca#

To nie rozwiązuje mojego problemu. Allegro nadal wysyła mi komunikat: "Aby nadać przesyłkę Allegro Paczkomaty InPost musisz dodać umowę własną. Po dodaniu umowy nadasz przesyłki wprost z Allegro według swoich indywidualnych stawek cenowych." Z kolei manager Inpost, pomimo powiązanego konta z allegro, nie znajduje aukcji, co uniemożliwia nadanie paczki.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Zlota_Lapka Czy możesz podać konkretny numer zamówienia, którego dotyczy problem w Menagerze Paczek Inpost? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Zlota_Lapka
#9 Pomysłodawca#

c9d473a1-964b-11ec-9933-a33d7c9734cb
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Zlota_Lapka Tak jak podpowiada @Client:44052296 spróbuj proszę wyczyścić ciasteczka i pamięć podręczną, a następnie ponownie powiąż konto Allegro z Managerem Paczek Inpost. Jeśli to nie pomoże, daj proszę tutaj znać. Będziemy wyjaśniać tę sytuację. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Zlota_Lapka  próbowałeś czyszczenia danych w przeglądarce. Może kupujący wybrał inną formę transportu niż allegro InPost paczkomaty. ?

oznacz moderatorów