anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy musze podpisac umowe z InPostem?

SuperSalesPL
#2 Obserwator#

Czy musze podpisac umowe z InPostem czy wystarczy podlaczyc konto manager z Allegro?

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

LEW433
#21 Demiurg#

A gdzie sprzedajesz?

oznacz moderatorów

SuperSalesPL
#2 Obserwator#

na Allegro 

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@SuperSalesPL Dla Allegro Inpost nie musisz mieć umowy, łączysz się z manager inpost i nadajesz sobie tam paczki w zakładkach przeznaczonych dla Allegro..

LEW433
#21 Demiurg#

Nie musi ale nie wiem czy chce wysyłać WzA czy przez managera.

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@LEW433  napisał(a):

Nie musi ale nie wiem czy chce wysyłać WzA czy przez managera.

cyt.: "Czy musze podpisac umowe z InPostem czy wystarczy podlaczyc konto manager z Allegro?" 

Tak, wystarczy podłączyć konto manager z Allegro i tam nadawać paczki w odpowiednich zakładkach.

Kwestia WzA nie została poruszona 😉

LEW433
#21 Demiurg#

Pewnie że tak można!😛

oznacz moderatorów

SuperSalesPL
#2 Obserwator#

ja zawsze nadaje paczke przez strony Allegro. Jaka jest roznica miedzy nadanie paczke na Allegro i manager Inpost. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Umowa różnica.

oznacz moderatorów

SuperSalesPL
#2 Obserwator#

ja zawszw nadaje paczke przez strony Allegro. Jaka jest roznica miedzy nadanie paczke na Allegro i manager Inpost. 

oznacz moderatorów

SuperSalesPL
#2 Obserwator#

ja zawszw nadaje paczke przez strony Allegro. Jaka jest roznica miedzy nadanie paczke na Allegro i manager Inpost. 

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@SuperSalesPL Bez umowy tylko manager Inpost, z umową użyjesz WzA.

"Obecnie możliwość nadawania przesyłek na naszej umowie w Wysyłam z Allegro udostępniamy dla wszystkich przewoźników poza InPost. W przypadku InPostu w Wysyłam z Allegro również możesz skorzystać z oferty specjalnej dla sprzedających na Allegro, ale potrzebujesz do tego umowy własnej z tym przewoźnikiem."

https://help.allegro.com/sell/pl/a/czym-jest-narzedzie-wysylam-z-allegro-i-do-czego-sluzy-oAd1MRDd2t...

LEW433
#21 Demiurg#

@drekenzes  napisał(a):

@SuperSalesPL Bez umowy tylko manager Inpost, z umową użyjesz WzA.

"Obecnie możliwość nadawania przesyłek na naszej umowie w Wysyłam z Allegro udostępniamy dla wszystkich przewoźników poza InPost. W przypadku InPostu w Wysyłam z Allegro również możesz skorzystać z oferty specjalnej dla sprzedających na Allegro, ale potrzebujesz do tego umowy własnej z tym przewoźnikiem."

https://help.allegro.com/sell/pl/a/czym-jest-narzedzie-wysylam-z-allegro-i-do-czego-sluzy-oAd1MRDd2t...

A podobno nie ma różnicy🤣?

oznacz moderatorów

SuperSalesPL
#2 Obserwator#

Rozumiem, dziekuje za wyjasnienie. Ogolnie czy lepiej miec umowa z inpostem? Zalety?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

WzA.

oznacz moderatorów