Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy musze podpisac umowe z InPostem czy wystarczy podlaczyc konto manager z Allegro?
A gdzie sprzedajesz?
na Allegro
@SuperSalesPL Dla Allegro Inpost nie musisz mieć umowy, łączysz się z manager inpost i nadajesz sobie tam paczki w zakładkach przeznaczonych dla Allegro..
Nie musi ale nie wiem czy chce wysyłać WzA czy przez managera.
@LEW433 napisał(a):
Nie musi ale nie wiem czy chce wysyłać WzA czy przez managera.
cyt.: "Czy musze podpisac umowe z InPostem czy wystarczy podlaczyc konto manager z Allegro?"
Tak, wystarczy podłączyć konto manager z Allegro i tam nadawać paczki w odpowiednich zakładkach.
Kwestia WzA nie została poruszona 😉
Pewnie że tak można!😛
ja zawsze nadaje paczke przez strony Allegro. Jaka jest roznica miedzy nadanie paczke na Allegro i manager Inpost.
Umowa różnica.
ja zawszw nadaje paczke przez strony Allegro. Jaka jest roznica miedzy nadanie paczke na Allegro i manager Inpost.
ja zawszw nadaje paczke przez strony Allegro. Jaka jest roznica miedzy nadanie paczke na Allegro i manager Inpost.
@SuperSalesPL Bez umowy tylko manager Inpost, z umową użyjesz WzA.
"Obecnie możliwość nadawania przesyłek na naszej umowie w Wysyłam z Allegro udostępniamy dla wszystkich przewoźników poza InPost. W przypadku InPostu w Wysyłam z Allegro również możesz skorzystać z oferty specjalnej dla sprzedających na Allegro, ale potrzebujesz do tego umowy własnej z tym przewoźnikiem."
@drekenzes napisał(a):
@SuperSalesPL Bez umowy tylko manager Inpost, z umową użyjesz WzA.
"Obecnie możliwość nadawania przesyłek na naszej umowie w Wysyłam z Allegro udostępniamy dla wszystkich przewoźników poza InPost. W przypadku InPostu w Wysyłam z Allegro również możesz skorzystać z oferty specjalnej dla sprzedających na Allegro, ale potrzebujesz do tego umowy własnej z tym przewoźnikiem."
A podobno nie ma różnicy🤣?
Rozumiem, dziekuje za wyjasnienie. Ogolnie czy lepiej miec umowa z inpostem? Zalety?
WzA.